ICIM se întăreşte pentru play-off. Ferenczi, ultimul transfer

ICIM se întăreşte pentru play-off. Ferenczi, ultimul transfer
0 comments, 23/02/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM Arad și Flavia Ferenczi au ajuns la un acord pentru restul sezonului în curs. Astfel, sportiva în vârstă de 28 de ani revine la gruparea arădeană, anunţă site-ul oficial al clubului.

Are peste 200 de meciuri jucate în primul eșalon și are mai mult de 2.000 de puncte înscrise în Liga Națională în această perioadă. Cel mai bun sezon al său a fost în 2011/2012, când a jucat peste 1.000 de minute în campionat (medie de 34.46 în 31 de meciuri) și a marcat 464 de pucnte (15 puncte pe meci).

În actuala ediție de campionat a evoluat până de curând pentru Olimpia CSU Brașov și a avut o medie de 13.1 puncte, 2.7 recuperări pe meci și 3.6 pase decisive. A fost o piesă de bază în angrenajul trupei pregătite de Dan Calancea, cu o medie de 33 de minute petrecute pe parchet. De-a lungul timpului, Ferenczi – care a îmbrăcat maieul galben-albastru şi în sezonul tercut – a mai evoluat pentru echipele din Oradea, Satu Mare și Cluj-Napoca.

În urma rezultatelor mai puțin favorabile din actualul sezon, managementul echipei a făcut toate eforturile posibile pentru a redresa din mers situația FCC ICIM-ului. Prin acest ultim transfer și aducerea la Arad a celei mai bune sportive românce din lotul Olimpiei Brasovi, nu face altceva decât să dea încredere și speranțe pentru ultima fază a sezonului. (baschetarad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *