ICIM obţine cea mai categorică victorie a sezonului

ICIM obţine cea mai categorică victorie a sezonului
0 comments, 03/03/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM Arad a izbutit a treia victorie consecutivă în campionat și prima pe teren propriu în Grupa Roșie. A fost 88-62 (27-18, 14-18, 22-12, 25-14) cu Universitatea Cluj-Napoca. Cu Henderson în zi bună, oaspetele au ținut aproape în primele două sferturi, la 4-5 puncte diferență.

„Galben-albastrele” nu au mai repetat, totuşi, greșelile făcute în partida tur şi după pauza mare, cursul jocului a fost doar într-o singură direcție. Tandemul Williams – Hadzovic, cu 49 de puncte împreună, a rezolvat problema învingătoarei pentru cel mai clar succes arădean în actualul sezon din Liga Națională de baschet feminin.

FCC ICIM a bifat 14 puncte marcate la rând şi un parţial de 15-1 în a doua jumătate a sfertului 3, rezolvând fără probleme ecuaţia învingătoarei. Cel mai mare avantaj de pe tabela de marcaj a fost de 27 de puncte. Destiny Williams a reușit cel de-al 5-lea „double-double” din tot atâtea partide jucate după revenirea la Arad.

Următorul joc pentru formația pregătită de Bogdan Bulj va avea loc miercuri, de la ora 18, tot la Sala Sporturilor Victoria. La Arad se va juca returul întâlnirii cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din sferturile de finală ale Cupei României.

ICIM se menţine pe locul 5 în campionat, cu 26 de puncte, la două distanţă de CSM Târgovişte şi la trei de Olimpia Braşov, trupa de sub Tîmpa având însă un meci mai mult disputat.

Marcatoare:

FCC ICIM: Hadzovic 27 puncte, Williams 22, Lee 12, Mercea 11, Fodor 9, Ciotir 4 și Ardelean 1.

Univ.Cluj: Henderson 25, Morse 12, Părău 8, Begenisic 6, Bot 5, Cenean 3 și Maxim 3.

foto facebook: (Adrian Adrian)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *