ICIM e favorită să spargă gheaţa pe litoral, cu Phoenix

ICIM e favorită să spargă gheaţa pe litoral, cu Phoenix
0 comments, 31/01/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM a ajuns în ingrata postură de a juca duelul suferinţei în grupa roşie a Ligii Naţionale de baschet. Fără victorie după şase etape şi cu prestaţii mult sub aşteptări, arădencele au o singură opţiune pe litoral, în faţa celeilalte formaţii ce nu a cunoscut încă gustul succesului, Phoenix Constanţa, promovată totuşi din grupa inferioară valoric.

Plecarea bosniacei Deura a tulburat iar apele în tabăra ICIM-ului, aşa că oficialii clubului sunt nevoiţi să caute noi soluţii pentru întărirea lotului, posturile de extremă şi pivot fiind destul de slab acoperite. La Constanţa e rost de spart gheaţa, doar că în play-off vor veni adevăratele meciuri, când e nevoie de un lot complet şi de jucătoare valoroase, pe toate posturile.

Cu o victorie în partida de sâmbătă, ora 12, galben-albastrele îşi pot consolida locul 5 în clasament, cel de pe care foarte probabil vor şi aborda faza eliminatorie din campionat.

Runda a şaptea mai programează disputele: CSM Târgovişte – Universitatea Cluj şi CSM Satu Mare – Sepsi Sfântu Gheorghe. În clasament continuă să conducă Sepsi, 28 de puncte, urmată de Satu Mare, 26 şi Târgovişte, 23 de puncte.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *