ICIM are meci cu Satu Mare, echipă ce trage la titlu

ICIM are meci cu Satu Mare, echipă ce trage la titlu
0 comments, 14/03/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM mai are încă şanse teoretice de a prinde, in extremis, locul 4, la finalul grupei roşii al Ligii Naţionale de baschet. Totuşi, în faţa echipei arădene va sta sâmbătă seară, ora 18, una din cele două candidate la titlu, CSM Satu Mare, echipă ce încearcă în acest sezon să întrerupă dominaţia celor de la Sepsi. Iar sătmărencele chiar au cu ce, atât antrenorul spaniol Miguel Lopez cât şi lotul de jucătoare, permiţându-i formaţiei din nord-vestul ţării să viseze la titlu. Dincolo, ICIM a dat semne de revenire după întărirea lotului cu cei doi pivoţi americani, Destiny Williams fiind la ora actuală una din cele mai bune jucătoare din campionat.

Pe de altă parte, Bogdan Bulj nu dispune de o „bancă” prea valoroasă, „galben-albastrele” putând emite pretenţii în astfel de jocuri, cu Sepsi ori Satu Mare, doar când are în teren cele mai bune cinci jucătoare. Iar inconstanţa de pe parcursul jocurilor, plus problemele din apărare, ar putea fi speculate din plin de CSM Satu Mare, echipă cu un lot mult mai echilibrat valoric, ce de altfel s-a impus de fiecare dată în acest sezon, în faţa Aradului. La un punct distanţă de liderul Sepsi, oaspetele sunt obligate să câştige la Arad, pentru a avea o şansă la primul loc, în derby-ul de etapa viitoare, de la Sfântu Gheorghe.

Interesant e că în tur, CSM Satu Mare a învins categoric campioana „en-titre” cu 76-51, provocându-i acesteia prima înfrângere stagională. Chiar dacă pierde, FCC ICIM are asigurat locul 5 înainte de play-off, urmând să abordeze cu şanse bune lupta pentru un loc pe podium şi o medalie, contracandidatele lui Hadzovic şi a colegelor sale fiind CSM Târgovişte şi Olimpia Braşov.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *