ICIM Arad obţine în Moldova cel mai clar succes stagional

ICIM Arad obţine în Moldova cel mai clar succes stagional
0 comments, 23/12/2016, by , in Baschet, Ultimele stiri

Univ. Goldiș ICIM a obținut în această seară succesul cu numărul 5 în actuala ediție de campionat. Arădencele au trecut fără drept de apel de Politehnica Național Iași, scor 72-50. Pe sferturi: 18-10, 17-8, 17-26, 20-6.

Ultima clasată din Liga Națională n-a avut forța să reziste în fața unei echipe dornice de-as lua revanșa după eșecul din tur. Cu două sportive ce au terminat disputa în double-double, Stroman și Karakasevic, trupa antrenată de americanul Stacey Nolan a controlat aproape întreaga durată a confruntării, excepție făcând sfertul trei. Pe fondul unei relaxări inexplicabile a echipei arădene, moldovencele s-au apropiat periculos (39-45), dar s-a dovedit a fi doar un „foc de paie”. Finalul a consemnat o victorie clară și logică în același timp, „galben-albastrele” făcând un pas important pentru accederea în play-off.

Ciotir și Adams au fost singurele jucătoare care s-au evidențiat de la gazde cu 19 puncte, respectiv 15. De partea cealaltă, ICIM a punctat prin: Stroman 23 puncte, 10 recuperări, Karakasevic 17 puncte, 12 recuperări, McGuire 17 puncte, Moraru 8, Hadzovic 4 și Nagy cu 3 puncte.

Următorul duel pentru Univ. Goldiș ICIM e programat miercuri, 28 decembrie, de la ora 18:30. La Arad sosește liderul campionatului, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe.

Sursă: baschetarad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *