Haţegan arbitrează un derby european de risc maxim

Haţegan arbitrează un derby european de risc maxim
0 comments, 28/08/2018, by , in Fotbal, Ultimele stiri

UEFA a delegat două brigăzi din România la partidele din play-off-ul Europa League. Astfel, Istvan Kovacs va arbitra duelul dintre Sevilla (Spania) și Sigma Olomouc (Cehia), care va avea loc joi, 30 august, în Spania. Din brigada condusă de Kovacs vor mai face parte “asistenții” Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Marius Avram. În tur, spaniolii s-au impus cu scorul de 1-0.

De asemenea, Ovidiu Hațegan, ajutat de “asistenții” Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, avându-l pe Sebastian Colțescu al patrulea oficial, a fost delegat la partida dintre Beșiktaș Istanbul (Turcia) și Partizan Belgrad (Serbia). În tur, cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1.

Meciul de la Istanbul e considerat de risc maxim, cei de la UEFA luând decizia de a le interzice suporterilor oaspeţilor, atât la Belgrad cât şi în capitala Turciei, prezenţa pe stadion.

Vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va fi observator la partida dintre AEK Larnaca (Cipru) și Trencin (Slovacia).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *