Handbalistele Crişului pregătesc duelul de gală cu Minaur

Handbalistele Crişului pregătesc duelul de gală cu Minaur

Divizionara secundă de handbal Crișul Chișineu Criș , lider solitar în seria ei din liga a doua, are duel important în optimile Cupei României, pe 15 ianuarie, de la ora 17. În Polivalenta arădeană vine Minaur Baia Mare, formație de tradiţie din Liga Florilor, motiv pentru fetele lui Sebastian Tudor de a se întoarce la treabă încă de astăzi. După o lună și jumătate de vacanță, lotul Crişului se reuneşte şi demarează pregătirile, mai ales că şi campionatul se reia repede.

Pe 18 ianuarie, „alb-albastrele” primesc vizita echipei din Timișoara, penultima în clasamentul seriei D a ligii secunde. În schimb, Crișul e lider în Divizia A, cu 4 puncte peste principala rivală la câştigarea seriei, CSM Târgu Mureș. Noutăţile iernii sunt sârboaica Milica Golusin, care şi-a obţinut în sfârşit dreptul de muncă în România şi Snakovski, revenită în circuit după operaţia la genunchi.

În schimb, interul Puţ a plecat în Italia, iar extrema Ciui va lipsi pentru o bună perioadă de timp, motiv pentru conducere de a mai lucra la încă 1-2 transferuri.

Facebook Comments

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *