Halep şi Copil vor juca împreună, la Sports Festival

Halep şi Copil vor juca împreună, la Sports Festival

Simona Halep vine la Cluj la Sports Festival alături de Marius Copil, Flavia Pennetta și Fabio Fognini. Întâlnirea dintre echipele României și Italiei va avea loc în 15 iunie, în cadrul ediției a 2-a a festivalului și per total, în terenul BT arena vor fi 39 titluri ATP sau WTA, din care 3 turnee de Grand Slam și peste 55 milioane $ încasări din premii.

Confruntarea cuprinde 3 meciuri și anume:

# simplu feminin: Simona Halep vs. Flavia Pennetta

# simplu masculin: Marius Copil vs. Fabio Fognini

# dublu mixt: Simona Halep, Marius Copil vs. Flavia Pennetta, Fabio Fognini

Biletele pentru meciul de tenis se pun în vânzare din 29 ianuarie 2019, începând cu ora 14.00. Primele 2.000 de bilete vor fi disponibile la prețuri speciale de Early Bird: 40 RON categoria III, 80 RON categoria II și 120 RON categoria I.

După epuizarea primelor 2.000 de bilete, prețul biletelor va crește ușor, respectiv: 60 RON categoria III, 100 RON categoria II și 160 RON categoria I.

Sports Festival va continua în 2019 seria evenimentelor cu meciul aniversar al Universității Cluj, care anul acesta împlinește 100 de ani de la înființare.

Prima ediție Sports Festival a însemnat 4 zile cu 20 de sporturi disponibile gratuit, 2 meciuri demonstrative de nivel mondial și peste 100 de sportivi de performanță, legende, campioni, prezenți la Cluj. Evenimentul este o inițiativă unică în România și este menit să ofere oportunități prin care publicul să se apropie de sport într-un mod activ. (sursă: entertix.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *