Gloria aduce cu greu trei puncte de la Zăbrani

Gloria aduce cu greu trei puncte de la Zăbrani
0 comments, 14/10/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Adversara Victoriei Zăbrani din etapa a XI-a a fost Gloria Arad, echipă  care încă nu a cunoscut înfrângerea în actuala ediţie de campionat, dar nu trebuie uitat parcursul bun al băieţilor pregătiţi de “Becu” din  ultimele două etape, care au învins Semlacana Semlac şi Progresul Pecica. În partida de la Zăbrani doar experienţa jucătorilor Gloriei a dus la câştigarea celor trei puncte puse în joc, scor la finalul celor 90 de minute,1-0 în favoarea arădenilor. A marcat din lovitură de la 11 metri căpitanul arădenilor, Radu Dubeştean

„Portarul nostru a pus mâna pe minge înaintea jucătorului lor, apoi au căzut amândoi la pământ. În schimb, nouă nu ni s-a acordat un penalty clar la Mițiți, faultat în careu. În rest, prima repriză a început în dominarea lor, însă fără ocazii. Chiar mi-a plăcut cum au jucat până la 20 de metri. Cea mai mare ocazie a noastră s-a petrecut în minutul 78, când Mițiți a scăpat de marcaj și a tras puțin pe lângă poartă”, a declarat dupămeci Gigi Cameniţă.

Victoria: Krastl – Mîț, Domche, (Cervenschi), Ad. Moț, Tudura, Andraș, Matica (Bolohan), Cirebea (Rob. Popa), Schmidt, Pană, Mițiți.

Gloria: Bujor – Păvălan, Blănaru, Dubeștean (Negrea), Hulbăr, Topai (Palcu), Manea, Petra (Anghel), Gîlcă, Vasinc, (Vereș), Eșanu.

Arbitri: Mircea Ardelean – Marius Alexa, Emil Arsa. Observatori: Dumitru Buică, Adrian Lucaci.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *