Ghinionul urmăreşte “Vladi” (video)

Ghinionul urmăreşte “Vladi” (video)
0 comments, 06/11/2011, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

CS Vladimirescu a pierdut jocul pe teren propriu cu echipa vizitatoare Jiul Petroşani, scor 1-2, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 12, a Ligii a 3-a, seria 5. Echipa din Petroşani a deschis scorul prin Mohamed, dar a fost egalată din lovitură de pedeapsă, după ce Rus a fost faultat în careu. Pe final de meci Deac a reuşit să aducă o victoria formaţiei sin Valea Jiului.

 “Sunt mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc. Jocul e departe de aşteptările noastre. Cel mai fericit mă face faptul că am reuşit să ne apropiem la doar cinci puncte de lider”, a declarat managerul Gigi Borugă.

Cel mai remarcat jucător petroşenean a fost Vlad Tudorache care la doar 16 ani este titular de drept la Jiul Petroşani, acesta evoluând perfect în partida cu cei de la Vladimirescu. Şutul lui a fost respins de portar, iar Deac a îndeplinit o simplă formalitate, aducând victoria Jiului.  Echipa pregătită de Marin Tudorache rămâne neânvinsă de şapte etape, în timp ce trupa lui Cristi Sculici se află la a patra înfrângere consecutivă.

Vladimirescu: Mitrea – Dobai, Dragu (46 Mirciov), Tudoroiu, Savin – Homorogan (60 Moț), Banilievici, Ciubăncan, Iancu – Georgiu, Rus (79 Istin).

Jiul: Hotoboc – Daj, Matei, Albert. Cruceru – Hardău (65 Deac), Bertea, Drida (46 Firan), V. Tudorache (90 Caravan) – Moldovan (77 Filip), Mohamed.

Watch live streaming video from sportsinro at livestream.com

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *