Gazdele reusesc un egal: Soimii Pincota – FC Bihor 1-1

Gazdele reusesc un egal: Soimii Pincota – FC Bihor 1-1
0 comments, 13/09/2014, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Divizionara secundă arădeană a ratat, astăzi, obţinerea primei victorii în campionat. „Şoimii” lui Dan Cuedan au încheiat la fel ca în meciul de debut cu Vâlcea, 1-1. De această dată, cea care s-a pus în calea fericirii pîncotanilor a fost FC Bihor, echipă care venea după un duş rece acasă, cu Poiana Câmpina. Cu moralul ridicat după victoria superbă din Cupa României, în faţa lui ACS Poli, gazdele au început bine, jucând agresiv încă din primele minute. Polgar şi Sălăjan, cu două bune ocazii în primele 20 de minute, au anunţat deschiderea scorului, consemnată în minutul 36. Atunci, acelaşi Polgar a marcat din 10 metri, după o pasă filtrantă alui Huţanu. Bihorenii nu au avut reacţie până la pauză şi prima repriză s-a încheiat cu avantaj minim de partea Pâncotei.

Polgar şi Cigan au decis rezultatul

La doar două minute de la reluare, oaspeţii au restabilit egalitatea după o neatenţie în apărarea arădenilor: Sorian a centrar din corner, iar Cigan a marcat simplu, din 4 metri. Ultima jumătate de oră s-a jucat pe contre, dar cu Pâncota mai insistentă. Ocaziile clare s-au lăsat aşteptate până pe final: Polgar a executat bine o lovitură liberă de la 20 de metri, dar pe direcţia lui Fildan, iar la ultima fază a meciului, Huţanu a reluat cu capul, după o centrare plouată în careul Bihorului, dar mingea a întâlnit bara laterală. Fluierul final a consfinţit un rezultat de egalitate, iar Pîncota are doar două puncte după trei etape, fără victorie încă în Liga a II-a.

Pîncota: Pașcalău – Pantea, Lengyel, Crușoveanu, Siminic – Maghici (70 Monac), Polgar, Cuedan (84 Simion), Huțanu – Sălăjan (60 Alin Mihai), Băd

FC Bihor: Fildan – Letban, Pascariu, Lazăr, Achim – Sorian, Haș, Străuț, Z. Lukacs (73 Vlad) – Speroni (70 R.Lukacs), Cigan (83 Mihuţ).

Arbitri: Viorel Flueran (Craiova) – Raul Ghiciulescu (Lugoj), Marius Bălan (Cluj). Observatori FRF: Dan Monea (Aiud), Costin Dan (Zalău).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *