Fotbaliştii arădeni s-au reunit la final de an pentru o cauză nobilă

Fotbaliştii arădeni s-au reunit la final de an pentru o cauză nobilă
0 comments, 28/12/2016, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Lumea fotbalistică arădeană s-a mobilizat la final de an pentru o cauză nobilă. Mai exact un turneu de minifotbal organizat la inițiativa fostului deputat, Flavius Măduța, a căpitanului UTA-ei, Alin Gligor și a gazdelor de la Baza Sportivă Serie A, Cristian Lăzău și Cristian Barna, cu scopul de a strânge fonduri pentru micuța Sara Ana Maria Ruști, diagnosticată cu encefalopatie hipoxic ischemică, cu paralizie cerebrală. Întrecerea a revenit celor de la ACU, care s-au impus în finală, scor 2-1, în faţa celor de la “Sara Friends”.

Organizatorii evenimentului au trecut apoi la scopul propriu zis, scoţând la licitație nu mai puțin de 13 tricouri cu numele unor fotbaliști celebri în România, printre care și câțiva arădeni, plus un tricou nepersonalizat al UTA-ei.

13 tricouri la licitaţie! Totul pentru Sara

Tricourile lui Bălgrădean, Trică, Voiculeț, Herea, Llullaku, Cernat, Sânmărtean, Hlistei, Nagy, Purece, Panin, Steliano Filip și Man au trecut ca pâinea caldă, pentru o sumă totală de aproximativ 6000 de lei. Bani pentru micuţa Sara au venit însă şi din partea majorităţii celor prezenți la repriza a treia.

În sală au fost figuri cunoscute din rândul fotbaliștilor arădeni, din diferite generații, precum: Mitu, Ungur, Țârlea, Gaica, Grad, Hirmler, Toderaș, Nagy, Botiș, Panin, Todea sau Irimia.

Cei care doresc şi pot să o ajute ajute pe fetița de 6 ani o pot face depunând în următoarele conturi:

RO42BTRL00201201R07364XX – în lei,

RO66BTRL00202201R07364XX – în dolari,

RO17BTRL00204201R07364XX – în euro;

(SWIFT BTRLRO22ARA)

Conturile sunt deschise pe numele tatălui fetiţei, Ruşti Augustin Florin, la Banca Transilvania, sucursala Arad , Str. Unirii, nr. 5.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *