Floare Lihet a părăsit UTA

Floare Lihet a părăsit UTA

Cea care până nu demult „făcea legea” la echipa de fotbal feminin UTA, golgetera Floare Lihet a fost nevoită să părăsească lotul. În repetate rânduri, aceasta a primit avertismente verbale, atât din partea staff-ului tehnic, cât şi din partea preşedintelui AJF Arad, Dorel Cura, referitor la nenumăratele absenţe de la antrenamente cât şi de la principalele partide oficiale. Motivul principal se cunoaşte şi nimeni nu o condamnă, Floare Lihet participă la diferite sparring-uri în străinătate (nu gratis). Oficialii clubului au analizat bine situaţia şi au decis că cel mai bine ar fi să renunţe la serviciile ei, să o lase să-şi continue cariera în box, unde are un palmares de invidiat în rândul boxului feminin. La acuzele aduse de golgetera UTA-ei la adresa antrenorului Gheorghe Cameniţă, cum că acesta nu alcătuieşte echipa pe criterii valorice, „Becu” a trebuit să se apere.

 

„Dacă Floare Lihet poate să-mi explice mie care este un jucător de valoare şi care nu, înseamnă că am ajuns rău. Am o carieră de fotbalist şi de antrenor în spate, am promovat de trei ori într-un eşalon superior, am jucat finale de cupe, ca urmare cred că pot să apreciez valoarea unui jucător. Mi se pare normal ca având funcţia de antrenor la echipă, să alcătuiesc eu echipa şi nicidecum, Lihet sau altcineva. După ce am analizat împreună cu Adriana Inoan şi cu preşedintele Dorel Cura situaţia jucătoarei, am decis de comun acord să ne despărţim pe cale amiabilă de Floare Lihet. Aşteptăm să vină la club să predea echipamentul, după care e liberă să plece unde vrea, chiar să-şi continue cariera în boxul profesionist. Cu siguranţă nu ne vom opri aici, vom continua proiectul început”.

 

Din spusele lui Floare Lihet, prima opţiune ar fi boxul, dar nu vrea să se lase de fotbal, cel mai probabil va juca la Timişoara.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *