“Flacăra” nu a putut pârli penele”Şoimilor”

“Flacăra” nu a putut pârli penele”Şoimilor”
0 comments, 16/08/2012, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Şoimii Pâncota a reuşit să treacă ieri cu 3-1 (1-0) de Flacăra Făget, în Cupa României, elevii lui Dan Cuedan reuşind astfel o frumoasă calificare în faza următoare, acolo unde vor întâlni o reprezentantă a eşalonului secund.

În prezenţa a peste 300 de spectatori, echipa patronată de Pavel Piroş s-a impus încă de la bun început, punând presiune pe adversar. Cu toate că au încercat de mai multe ori poarta apărată de Rădulescu, golul a venit doar în minutul 35 atunci când Carlos Burian a reluat în poartă din 10 metri. După doar două minute, Leucuţa a nimerit bara din 6 metri şi, astfel, pâncotanii au intrat cu avantaj minim la cabine.

După pauză, tânărul atacant avea să se revanşeze,iar în minutul 56, după o fază creată de Burian pe banda dreapta, Leucuţa trimite lejer în poarta bănăţenilor. Făgetul avea să revină în joc cu 17 minute înainte de final, prin Gălan, care l-a surprins pe Irimia cu un şut de la 25 de metri.

Intrat după pauză Dumitru Mitu a arătat că încă mai poate. Acesta a executat perfect o lovitură liberă de la 18 metri, mingea atingând bara după care a intrat în poartă. Scor final: 3-1 şi astfel “Şoimii” îşi continuă parcursul în Cupă, iar sâmbătă urmează amicalul de lux cu Dinamo.

Formaţii:

Pîncota: Irimia – Huţanu, Lung, A. Lengyel, Ruja – Uibariu, Al. Pavel, Filimon, Bulzan – Leucuţa, Burian. Au mai jucat: D. Mitu, Mateiu, Nistor, Românu.

Făget: Rădulescu – Birău, Secotă, Stefanovici, Dobre, Semenea, Jichici, Speroni, Onosa, Briciu. Au mai jucat: Abiodun, Demian, Tuculea, Scântie.

Au arbitrat: Florin Marcu (Oradea) – Gabriela Toderaș (Șuncuiuș), Bogdan Gireadă (Oradea).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *