Felnacul întinereşte lotul pentru returul campionatului

Felnacul întinereşte lotul pentru returul campionatului
0 comments, 24/01/2017, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Pe locul 6 în Liga a IV-a, Victoria Felnac are programată reunirea în prima zi a lunii februarie. Aşa cum au anunţat, oficialii lui “VI-FE” mizează în returul campionatului pe întinerirea lotului, iar primele două noutăţi sunt Silviu Olariu, 20 de ani, jucător de bandă dreaptă venit de la Minerul Anina, Liga 4 Caraş şi Cătălin Andrei Petri, tânăr mijlocaş venit de la Giarmata, din Liga a III-a. Antrenorul Dan Cuedan îşi mai doreşte şi alţi juniori, dar rămâne să vedem cu cine se va mai bate palma: “Îi mai avem în vedere pe Ţugulescu, fost junior la Pîncota, Adam şi Cociuba, ambii de la UTA şi Oniţa, de la Sîntana, toţi născuţi ‘99. După cum vedeţi, facem ce am spus, întinerim lotul şi încercăm să ne asigurăm viitorul”, spune Cuedan. La capitolul plecări, îl trecem doar pe Istin, acontat de Sîntana, posibilul înlocuitor al acestuia fiind chiar ex-pîncotanul Ţugulescu. Transferul mijlocaşului camerunez Rodrigue Nkongue, care putea deveni primul fotbalist de culoare din istoria Felnacului, nu se mai face:
Cuedan merge pe mâna juniorilor
Nu se poate rezolva cu actele şi am renunţat la el”, mai anunţă Cuedan. “VI-FE” şi-a stabilit deja şi programul testelor, după cum urmează: “Avem stabilite amicale cu Peciu Nou (Liga 4 Timiş), UTA II, ACS Poli II şi Sîntana şi mai urmează să perfectăm încă alte câteva jocuri. Pregătirea va fi pe plan local, asta şi pentru că avem condiţii bune la Felnac, s-a lucrat şi la baza sportivă şi avem variante bune pentru a ne antrena”, spune Cuedan. Felnacul a confirmat parcursul bun din returul sezonului trecut şi deşi nu a pus mari probleme fruntaşelor campionatului, se menţine în obiectiv în actuala stagiune, promiţând să facă o figură şi mai frumoasă din primăvară încolo:
“Ştim unde am greşit, în tur”
Obiectivul e clasarea pe locurile 1-8. Am făcut o analiză şi ştim unde am greşit în tur, iar pas cu pas vom reuşi să ne atingem scopul. În tur am făcut destule jocuri bune, deşi nu am luat puncte cu echipele de sus. Eu zic că suntem pe drumul bun, pentru că minuni peste noapte nu se pot face în fotbal, mai ales la acest nivel. Am luat echipa într-un moment foarte greu, după care am reuşit să creştem. E important că vom avea mulţi juniori în lot, deşi poate că nu toţi vor reuşi să joace prea mult. Dar faptul că sunt în program, alături de noi, e un pas înainte şi pentru ei”, încheie antrenorul Victoriei Felnac.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *