Felnacul e în grafic, după primele şapte etape din Liga 4

Felnacul e în grafic, după primele şapte etape din Liga 4
0 comments, 04/10/2016, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

“VI-FE” are un start lansat de campionat în primul eşalon judeţean, iar bilanţul pozitiv, de cinci victorii, un egal şi o singură înfrângere, propulsează echipa pregătită de Dan Cuedan pe podium, în spatele principalelor favorite la promovare, Şoimii Lipova şi Crişul Chişineu Criş. “Treaba merge bine, am pierdut în primele şapte etape un singur joc, cu Crişul, echipă ce vrea să câştige campionatul. În rest avem cinci victorii şi un egal, obţinut chiar etapa precedentă, la Săvîrşin. Sunt mulţumit de parcursul echipei de până acum, mai ales că avem o echipă aproape nouă, formată în vară”, ne-a declarat antrenorul Felnacului, Dan Cuedan. Revenind la meciul de la Săvârşin, Victoria Felnac a terminat la egalitate, scor 2-2, la capătul unui joc spectaculos, cu răsturnări de scor. Butura a deschis scorul în minutul 25, dar Cetate a întors rezultatul, după reuşitele lui Neamţ şi Pavel, din minutele 35 şi 57. Doar două minute a durat avantajul gazdelor, Băd stabilind scorul final.
Cuedan, mulţumit de parcursul echipei
“A fost un meci aprig disputat. După ce am analizat aspectul jocului, am căzut de acord că e pe undeva echitabil egalul. Cu toate că în ultimul minut ne-a fost anulat un gol. Nu ne legăm însă de acest aspect, meciul trebuia tranşat mai repede”, mai spune Cuedan, care a început în formula: Păşcălău – Isac (Măruşteri), Nichituţ, Moisă, Istin, Gîdea (Stanciu), Dubeştean, Popa, Butura, Borteş (Felnacichi), Băd. Etapa viitoare vine meciul de pe teren propriu cu Şoimii Şimand, iar singura variantă luată în calcul de “VI-FE” e victoria: “Ne aşteaptă un meci greu, Gabor e suspendat, iar Vidac are contractură musculară, rămâne să vedem dacă îl putem recupera. Până în iarnă ne propunem să fim sănătoşi, să adunăm cât mai multe puncte şi să terminăm turul cu bine, asta e cel mai important”, încheie antrenorul Felnacului.
Dan Ristin: “Încep meciurile grele”
Preşedintele clubului, Dan Ristin, trage şi el concluziile după primele şapte etape de campionat: “Sunt mulţumit de echipă, cu toate că etapa trecută am avut o mini-sincopă. E, însă, ceva normal în parcursul unei echipe, mai apar şi astfel de momente. Important e că suntem în grafic, ne-am propus să ne clasăm în prima jumătate, iar dacă vom reuşi o poziţionare în primele 5-6 locuri ar fi şi mai bine. Până în etapa a şaptea am avut un singur test dificil, cu Crişul, de acum urmează meciurile grele, cu contracandidatele din Pecica, Sîntana sau Curtici. Ne propunem să câştigăm cât mai multe meciuri până la finalul turului, ar fi ceva extraordinar să rămânem pe podium.”
Alături de Alex Sabău
Conducerea clubului nu îl uită pe Alex Sabău, accidentat destul de serios în meciul de acasă, cu Mailatul: “Suntem alături de el şi îi dorim însănătoşire grabnică. Probabil îl vom avea cât de curând din nou la antrenamente”, încheie Ristin. Victoria Felnac înfruntă sâmbătă, ora 15, pe Şoimii Şimand, meci contând pentru etapa a opta a Ligii 4 Arad.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *