Felnacul a obţinut o victorie spectaculoasă în testul de la Sânnicolau Mare

Felnacul a obţinut o victorie spectaculoasă în testul de la Sânnicolau Mare

Pe podium la final de 2021, Victoria Felnac va deschide sezonul de primăvară din Liga 4 Arad cu restanţa de la Beliu. Ambiţiile sunt destul de mari la “VI-FE”, iar faţă de alţi ani echipa are chiar şanse să se lupte pentru o clasare în primele trei locuri, play-off-ul fiind ca şi securizat. Între timp, felnăcanii au bătut palma cu pecicanul Angelo Ponta, care s-a întors din Germania și va evolua sub comanda lui Ciba. Experimentatul Răzvan Fritea continuă alături de Victoria, iar în zilele următoare lotul ar mai putea fi completat cu 1-2 juniori. După 1-3 cu Pecica, Victoria s-a deplasat sâmbătă la Sânnicolau Mare pentru un alt amical, cu Unirea, echipă de Liga a IV-a din Timiş. Felnacul s-a impus cu 5-3, după ce gazdele au condus cu 1-0 şi 3-2 la pauză. Golurile felnăcanilor au fost marcate de Drîglă 2, Măgulean, Tomuţ şi Ghergar.

Ciba: „Implicare bună a băieţilor, lucruri pozitive”

Sunt mulţumit, pentru că am făcut un antrenament bun, mai ales că veneam după o perioară de pregătire mai grea. A fost o implicare bună din partea băieţilor, am înfruntat o echipă bună, pe un teren bun şi lucrurile au fost în general pozitive după acest amical”, ne-a declarat Lucian Ciba, care a început testul cu timişenii în formula: Rusu – Mocan, Şiclovan, Istin, Tomuţ – Edu, Sîrbu, Drîglă, Dancă – Puie, Băd. Au mai jucat: Nichici, Morariu, Ponta, Fritea, Ghergar, Buz, Bonchiş, Dumitraşcu, Covaci şi Domide. Ultimul amical al Felnacului înainte de meciurile pe puncte este programat sâmbătă, 26 februarie, cu Şimandul.

Primul meci pe puncte al anului, la Beliu

Victoria Felnac ocupă locul 3 în Liga a IV-a Arad, cu 28 de puncte obţinute după 14 etape. Echipa lui Ciba are însă un meci mai puţin disputat decât primele două clasate, ACB Ineu şi ACS Socodor, care au 32, respectiv 29 de puncte. Pe 5 martie se va disputa primul meci oficial al anului în primul eşalon fotbalistic judeţean, restanţa dintre CS Beliu şi Victoria Felnac, contând pentru etapa a 10-a, prima a returului. “VI-FE” mai are de jucat din sezonul regulat meciuri cu Socodor şi Pîncota acasă, Păuliş şi Zăbrani în deplasare.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.