Feieş aşteaptă, la derby, mai mulţi suporteri ai Sebişului

Feieş aşteaptă, la derby, mai mulţi suporteri ai Sebişului
0 comments, 25/03/2015, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Primarul Sebişului şi preşedintele de onoare al grupării de pe malul Crişului Alb se aşteaptă la un meci frumos între UTA BD şi Naţional, în care cele două echipe să se respecte: „Este un meci normal de campionat, care îmi doresc să se desfăşoare în limitele fair-play-ului, sportul trebuie să ne adune, nu să ne dezbine, mai ales că se înfruntă două echipe din acelaşi judeţ. Orice meci este decisiv, pentru că putem câştiga sâmbătă şi apoi să pierdem în următoarea etapă”, ne-a declarat Gheorghe Feieş, care anunţă că nu va asista la acest meci:

Nu merge la meci

Nu merg la meci, am alte probleme de rezolvat. Asta nu înseamnă că echipa nu va avea sprijin în tribune. Chiar m-a sunat foarte multă lume, să ne ureze succes. Cred că dacă vor veni 2.000 sau 2.500 de spectatori, 1.500 vor fi la meci pentru Sebiş, deci contăm pe mulţi suporteri în special din Arad!”, mai spune Feieş. Primarul Sebişului este foarte apropiat de echipă, despre care are numai cuvinte de laudă şi recunoaşte că nu îi place să se amestece în treburile interne:

„Am încredere în echipă”

Clubul are o conducere, echipa are un staff-tehnic, fiecare are sarcinile sale. Noi doar le oferim condiţii de pregătire, iar asta nu e valabil doar în cazul fotbalului. Am încreredere în echipă, sunt băieţi de caracter, care ştiu că se pregătesc cu seriozitate. Cea mai bună dovadă este că am primit doar patru goluri până acum şi nu avem nicio înfrângere. Sezonul acesta chiar am nimerit o formulă bună.”

Fără primă specială

Gheorghe Feieş infirmă zvonurile conform cărora Sebişul ar juca pe o primă specială în derby-ul promovării: „Nu am stabilit nimic în privinţa unei prime speciale, nu s-a discutat aşa ceva. Echipa trebuie să joace în primul rând fotbal. Din punctul meu de vedere relaţiile cu cei de la UTA ar trebui să fie bune şi mă repet din nou, în sport trebuie să existe respect şi prietenie.”

Nu comentează prostii

Zvonurile lansate chiar şi în meciul tur, de la Sebiş, conform cărora Sebişul s-ar da la o parte, pe linie politică, în faţa UTA-ei BD, îl lasă rece pe Feieş: „Nu comentez prostii de genul acesta, nu mă interesează. Astfel de discuţii nu îşi au locul în fotbal şi în sport, politicul trebuie doar să ajute şi atât.”  Derby-ul cât o promovare, cum este intitulat meciul UTA BD – Naţional Sebiş, se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 15, pe stadionul Motorul.

Avantaj minim Sebiş

Înaintea partidei, cele două echipe sunt despărţite de patru lungimi în clasamentul seriei a IV-a din eşalonul trei: Sebiş are 37 de puncte, dar şi un meci mai mult jucat decât UTA BD, care a adunat 33 de puncte. În tur, la Sebiş, s-a terminat 1-1, la capătul unui meci în care gazdele au ratat cât pentru un tur de campionat.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *