FCC ICIM, tot fără replică în faţa campioanei Sepsi

FCC ICIM, tot fără replică în faţa campioanei Sepsi
0 comments, 10/03/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

Campioana “en-titre” din baschetul feminin românesc şi-a adjudecat foarte clar şi al şaselea meci din acest sezon, susţinut împotriva celor de la FCC ICIM Arad. La fel ca şi în prima parte stagională şi Cupă, Sepsi Sfântu Gheorghe a controlat autoritar jocul de sâmbătă, impunându-se cu un categoric 91-62 (18-15, 28-12, 19-13, 26-22).  Doar cu americanca Williams în formă bună, galben-albastrele au fost victime sigure în Sepsi Arena, gazdele rezolvând ecuaţia învingătoarei încă de la pauza mare, când aveau  un avans confortabil, 46-27.

Trupa lui Bulj nu a mai reuşit nici măcar să micşoreze ecartul, iar finalul a consemnat o victorie la 29 de puncte diferenţă în favoarea lui Sepsi, care are însă în acest an o contracandidată serioasă la titlu, CSM Satu Mare. La ICIM au jucat: Williams 24, Lee 13, Fodor 9, Mercea 5, Hadzovic 4, Dzombeta 4, Ardelean 2 şi Ciotir 1. Pentru formaţia covăsneană au punctat: Şipoş 22, Whitted 14, Solopova 11, Higgins 10, Topuzovic 10, Slamova 10, Godri Părău 6, Kovacs 6 şi Demeter 2.

Arădencele se menţin pe locul 5 în grupa roşie a Ligii Naţionale, cu 27 de puncte, la două lungimi în spatele rivalei CSM Târgovişte. Pentru a face rocada cu dâmboviţencele, ICIM are nevoie de două victorii în ultimele runde înaintea play-off-ului, cu CSM Satu Mare şi Phoenix, coroborate cu înfrângeri ale Târgoviştei, în faţa lui Sepsi, acasă şi la Cluj, cu Universitatea. Scenariu puţin probabil, deşi şanse teoretice există.

În runda a 12-a, Braşovul a trecut clar de Târgovişte, 75-59, iar Satu Mare a câştigat cu 82-68 la Cluj. Etapa viitoare, FCC ICIM priemeşte vizita celor de la CSM Satu Mare, meci programat sâmbătă, 16 martie.

 

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *