FCC ICIM speră la o victorie de palmares, cu Sepsi

FCC ICIM speră la o victorie de palmares, cu Sepsi
0 comments, 05/03/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM e ca şi eliminată din Cupa României la baschet, după corecţia aplicată de Sepsi Sf.Gheorghe, în prima manşă a sferturilor de finală, 90-55. „Galben-albastrele” au însă datoria de a încerca măcar o victorie de palmares, care să confirme parcursul bun din campionat, cu trei succese la rând.

E clar că jucătoarele pregătite de Bogdan Bulj nu se pot ridica, încă, la nivelul formaţiei ce domină de câţiva ani baschetul feminin românesc. Totuşi, poate că Sepsi nu va apăsa prea tare pe acceleraţie la Arad, mai ales că accederea la turneul final e deja rezolvată.

ICIM arată mai bine după transferurile pivoţilor Williams şi Lee, dar fără o bancă de rezerve solidă e greu să rezişti în play-off. Mai ales că transferul sătmărencei Ferenczi e sub semnul întrebării, Olimpia Braşov câştigând, se pare, apelul depus la Federaţie.

Meciul dintre FCC ICIM şi Sepsi se joacă miercuri, ora 18, în Polivalenta arădeană. Cele două echipe se întâlnesc şi sâmbătă, în campionat, dar de data asta la Sfântu Gheorghe.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *