FCC ICIM leagă a doua victorie la rând în campionat

FCC ICIM leagă a doua victorie la rând în campionat
0 comments, 18/02/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

Succes important și de moral obținut aseară de FCC ICIM Arad, în deplasarea de la Brașov. Galben-albastrele au trecut cu 70-53 de Olimpia CSU. Schimbările din ultima perioadă le-au priit arădencelor, drept dovadă stau cele două victorii concludente din ultimele două etape, cu principalele contracandidate la obţinerea unei medalii. Este și pentru prima dată în acest sezon când echipa arădeană leagă două succese în campionat.

La Braşov, echilibrul s-a rupt după pauza mare, când ICIM-ul a luat un avans de 18 puncte. Arădencele au punctat mult, atât de la aruncările de două puncte (23 de coșuri față de 17 ale adversarelor), cât și cele din afara semicercului (7 faţă de doar 3). A fost o diferență importantă și la recuperări, unde Williams, Lee și Ardelean au dominat clar disputa de sub panouri: 54 pentru galben-albastre și doar 36 pentru Olimpia CSU. Jucătoarele venite de pe banca de rezervă au contribuit pentru ICIM cu 18 puncte.

“Joc greu. În prima jumătate am jucat rău. În sferturile 3 și 4 am arătat ce putem! Am jucat cum trebuie să jucăm, cu o apărare bună și, implicit, o ofensivă pe măsură. În a 2-a parte, practic, am dictat ritmul în disputa cu Brașov. Cu toate că nu am avut o prestație excelentă, am câștigat la 18 puncte diferență, ceea ce e un lucru îmbucurător,” au fost primele cuvintele ale antrenorului Bogdan Bulj după încheierea meciului de la Brașov.

După acest nou succes, FCC ICIM râmâne pe poziția a 5-a în clasamentul grupei roșii, cu 24 de puncte, la două distanță de adversara de sub Tîmpa. Etapa viitoare, trupa lui Bulj stă, astfel că următorul meci va fi cel din sferturile Cupei României, în 27 februarie, la Sfântu Gheorghe. (sursă: baschetarad.ro)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *