FCC ICIM dă examen cu „studentele” din Cluj

FCC ICIM dă examen cu „studentele” din Cluj
0 comments, 01/11/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

Etapa a 5-a din Liga Naţională de baschet feminin – grupa valorică A – o găseşte pe FCC ICIM acasă, în faţa suporterilor. În Polivalentă arădeană soseşte mâinea seară tânăra formaţie a Universităţii Cluj, ultima clasată.

Echipa pregătită de Miljan Medvedj nu are tocmai startul de sezon pe care şi l-ar fi dorit, câştigând doar unul din cele patru meciuri disputate până acum. Eşecul şi evoluţia modestă de etapa trecută, de la Braşov, au fost deja arhivate, principala preocupare a staff-ului tehnic fiind îmbunătăţirea jocului, în special a fazei defensive.

Meciul cu „studentele” de pe Someş e programat vineri, ora 18 (intrare liberă). Runda mai programează şi alte partide, după cum urmează: Olimpia CSU Braşov – CSM Târgovişte, sâmbătă, ora 19:45 şi ACS Sepsi – CSM Satu Mare, duminică, ora 19.

În clasament conduce Sepsi, 8 puncte, urmată de Braşov şi Satu Mare, ambele cu 7 puncte. ICIM e pe locul 4, cu 5 puncte, iar adversara de mâine e pe 6, ultima poziţie a grupei valorice A, cu 3 puncte adunate, dar şi un joc mai puţin disputat.

Foto: lukarad.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *