FCC ICIM a fost surclasată de Sepsi, în Cupa României

FCC ICIM a fost surclasată de Sepsi, în Cupa României
0 comments, 28/02/2019, by , in Baschet, Ultimele stiri

Campioana „en-titre” nu a avut milă de FCC ICIM, în prima manşă a sferturilor de finală din Cupa României la baschet feminin. „Galben-albastrele” au fost surclasate în Sepsi Arena, de o echipă mult superioară, favorită şi în acest an la cucerirea trofeului. Deşi s-a întărit în perioada de transferuri cu trei jucătoare, formaţia arădeană s-a ridicat la nivelul adversarei doar un sfert, cedând apoi clar iniţiativa. S-a terminat 90-55 (17-20, 23-12, 26-14, 24-9), astfel că returul de pe 6 martie, de la Arad, va fi o simplă formalitate pentru gruparea din Sfântu Gheorghe, ca şi calificată la turneul final.

Doar Hadzovic s-a remarcat din tabăra ICIM-ului, ea trecându-şi în cont 20 de puncte. Fodor 9, Dzombeta 7, Williams 7, Ardelean 7, Ciotir 3 şi Lee 2 au completat lista marcatoarelor. De cealaltă parte, pentru Sepsi au marcat: Ghizilă 22, Higgins 16, Godri-Părău 14, Solopova 13, Slamova 10, Whitted 8, Şipoş 3, Topuzovic 2 şi Demeter 2. În celelalte meciuri din sferturile Cupei s-au înregistrat următoarele rezultate, în prima manşă: KSE Târgu Secuiesc – Olimpia Braşov 46-74, Phoenix Constanţa – CSM Alexandria 70-55 şi CSM Târgovişte – CSM Satu Mare 36-82!

Înfrângerea de pe terenul lui Sepsi întrerupe seria pozitivă a arădencelor, care câştigaseră de două ori în deplasările din Liga Naţională, la Braşov şi Târgovişte, cu sârbul Bogdan Bulj revenit pe banca tehnică. Până la revanşa din Cupă, FCC ICIM are sâmbătă, 2 martie, ora 18, meci în campionat, „studentele” Universităţii Cluj urmând să sosească în Polivalenta arădeană.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *