FCC ICIM a anunţat primele certitudini a noului lot

FCC ICIM a anunţat primele certitudini a noului lot
0 comments, 08/08/2018, by , in Baschet, Ultimele stiri

FCC ICIM Arad a început campania de formare a lotului pentru sezonul viitor al Ligii Naţionale de baschet.

Prima jucătoare care și-a prelungit contractul este conducătorul de joc, Adela Mercea. Sezonul trecut, a jucat în tricoul galben-albastru în 23 de partide, timp în care a strâns o medie de 4.1 puncte, 1.8 pase decisive, 1.9 recuperări pentru un indice al eficienței de 4.0, anunţă site-ul clubului arădean.

Sportiva în vârstă de 33 de ani face parte dintr-un top select al celor mai titrate sportive din baschetul românesc, cu patru titluri în palmares. În acest clasament și-au mai făcut loc și alte jucătoare emblematice care au evoluat la Arad cum ar fi: Monica Brosovszky, Ancuța Stoenescu, Bianca Drăguș (Urban), Anca Nițulescu, Annemarie Părău sau Andra Mandache.

Anamaria Ciotir a ajuns şi ea la un acord cu FCC ICIM, baschetbalista originară din Botoșani punându-şi semnătura pe un contract cu formația arădeană pentru stagiunea 2018-2019. Sosită la Arad în urmă cu un sezon, Ciotir e o soluție importantă în ceea ce privește noua regulă cu o jucătoare sub 23 de în teren pe parcursul primei reprize.

Sportiva născută pe 8 august 1996, ce măsoară 183 cm și evoluează pe postul de pivot, a jucat în 25 de partide din Liga Națională în sezonul recent încheiat. A avut medii de 1.9 puncte pe meci, la care a mai adăugat 2.4 recuperări și 3.0 în dreptul eficienței. Anamaria Ciotir s-a format la CSȘ Botoșani, oar acum două sezoane a ajuns la Arad de la formația Politehnica Iași.

Altfel, FCC ICIM și-a prelungit contractul de sponzorizare cu FCC Environment pentru încă un sezon. „Acest moment este foarte important pentru noi, deoarece semnăm contractul cu sponsorul privat, iar pe această cale vreau să îi mulţumesc domnului director Florian Pop. E o onoare să continuăm colaborarea începută anul trecut. Îmi doresc un loc în primele patru, este un obiectiv greu de atins pentru că avem concurenţă foarte mare. Avem datoria să avem încredere, să avem speranţe şi să le oferim suporterilor meciuri cât mai spectaculoase în sezonul ce urmează”, spune președintele grupării „galben-albastre”.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *