Fără surprize în primele meciuri din play-off-ul Ligii Naţionale de baschet

Fără surprize în primele meciuri din play-off-ul Ligii Naţionale de baschet
0 comments, 20/03/2015, by , in Baschet, Ultimele stiri

Primele meciuri din play-off-ul Ligii Naţionale feminine de baschet au fost la îndemâna favoritelor. În afara partidei de la Arad, câştigate de Univ.Goldiş ICIM cu 72-59 în faţa celor de la Tymes Timişoara, aseară s-au mai disputat primele jocuri contând pentru celelalte trei sferturi de finală ale campionatului. Câştigătoarea sezonului regulat şi a Cupei României, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, a început în forţă play-off-ul, impunându-se cu un categoric 76-42 în faţa Olimpiei Braşov. În schimb, CSM Târgovişte şi-a valorificat cu greu avantajul terenului propriu, 80-70 cu Phoenix Galaţi, meci decis abia în ultimul sfert. Dovadă că în sânul campioanei „en-titre” sunt în continuare probleme, posibil şi de ordin financiar. Mult mai bine s-a descurcat în primul meci din play-off CSU Alba Iulia, învingătoare cu 74-50 în faţa lui CST Alexandria, reeditare a semifinalei Cupei României.

Probleme în „paradisul” din Târgovişte?!

Meciurile doi ale sferturilor sunt programate în acest week-end, după următorul program: BCM Tymes Timişoara – Univ.Goldiş ICIM, sâmbătă, ora 15, la sala Constantin Jude, Olimpia Braşov – Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, duminică ora 16, Phoenix Galaţi – CSM Târgovişte, duminică ora 17 şi CST Alexandria – CSU Alba Iulia, duminică ora 18:30. În cazul în care se impun şi în cel de-al doilea meci, favoritele fac pasul spre semifinale, în caz contrar calificarea urmând să se decidă la mijlocul săptămânii viitoare, într-un joc decisiv.

Tymes – ICIM se joacă sâmbătă, ora 15

Evoluţia curajoasă de la Arad le dau aripi celor de la Tymes Timişoara, care speră să realizeze o premieră şi să câştige primul meci în faţa Aradului, după 21 de înfrângeri din tot atâtea partide disputate. De partea cealaltă, Univ.Goldiş ICIM vrea să încheie conturile pe terenul bănăţencelor, pentru a avea timp suficient la dispoziţie în pregătirea semifinalei. În ultimul joc disputat în Sala „Constantin Jude”, baschetbalistele antrenate de Jose Araujo s-au impus cu scorul de 82-65.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *