Fan shop-ul UTA-ei, accesibil acum şi pentru fanii din străinătate

Fan shop-ul UTA-ei, accesibil acum şi pentru fanii din străinătate

Suporterii UTA-ei din afara ţării au ocazia să îşi comande şi din străinătate tricouri, fulare, fanioane sau alte produse cu însemnele echipei favorite. Plata se poate face doar cu cardul. Iniţiativa fan shop-ului arădean este binevenită, mai ales că „Bătrâna Doamnă” are mulţi susţinători şi în străinătate, dovadă mesajele de ataşament de pe reţelele sociale.

“Am reușit să facem un mare pas înainte! Magazinul echipei UTA va putea onora și comenzile plasate din străinătate! Ne dorim ca fan shop-ul nostru să fie accesibil pentru utiștii de oriunde de pe glob și vom face eforturi pentru a ne mări acoperirea, dar momentan asigurăm transportul internațional numai în: Andorra, Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Franța, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Malta, Monaco, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia și Marea Britanie. Plata pentru comenzile din afara țării se poate face numai folosind cardul!

Alegeți-vă cu grijă mărimea în cazul în care doriți să comandați articole vestimentare deoarece nu avem capacitatea de a asigura schimbarea ulterioară a produsului în cazul comenzilor internaționale! Ai un prieten din străinătate care își dorea de mult un tricou sau un fular cu UTA? Dă-i de știre! Îl poți eticheta în secțiunea de comentarii sau să-i distribui postarea noastră pentru a afla veștile bune!”, se menţionează pe pagina de facebook a fan shop-ului UTA-ei, 1945.ro.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *