Evenimente la aniversarea a 70 de ani de la înfiinţarea UTA-ei

Evenimente la aniversarea a 70 de ani de la înfiinţarea UTA-ei
0 comments, 16/04/2015, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Pe 18 aprilie se împlinesc 70 de ani de când baronul Francisc Neuman punea bazele legendei Aradului, UTA. Cu ocazia aniversării Campioanei Provinciei vor fi organizate în Arad o serie de evenimente, pe parcursul a două zile. Mai întâi, se va organiza o expoziție cu obiecte ce evocă momente din glorioasa istorie a „Bătrânei Doamne”. Expoziția va fi organizată la Palatul Cultural în seara zilei de vineri, 17 aprilie și va putea fi vizitată începând cu ora 17. Vor fi expuse obiecte care se regăsesc la sediul clubului UTA, precum și alte obiecte sau materiale ce aparțin unor colecționari arădeni.

Expoziţie marca UTA

Expoziția va avea un caracter deschis, astfel că toţi utiştii care au acasă obiecte sau materiale ce  vorbesc despre o pagină din istoria clubului sunt rugaţi să le aducă la expoziție și să le prezinte prietenilor utiști. Pot fi aduse la expoziție fotografii, programe de meci, fulare, tricouri, articole de ziar etc, – orice obiect care  aduce aminte de o filă din istoria de 70 de ani a „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc. Pentru eventuale informații suplimentare poate fi apelat numărul de telefon 0722-725081.

Reunire la Palatul Cultural

Aniversarea UTA-ei va continua vineri, de la ora 18, tot la Palatul Cultural, când se lansează cartea ”Bătrâna Doamnă, Regina României”, de Radu Romanescu, unde sunt cuprinse întâmplările începuturilor și istoriile celor opt trofee naționale, dar va fi proiectat şi filmul realizat de regizorul Florin Iepan și Călin Meda, cu marii fotbaliști ai UTA-ei în roluri principale.

Două meciuri de ziua UTA-ei

Invitații de marcă ai evenimentelor sunt legendele UTA-ei din toate generațiile, dar şi și jurnalişti de marcă. A doua zi, sâmbătă, pe arena Motorul, de la ora 14, se vor înfrunta UTA 90 și UTA 2015, urmat de meciul dintre UTA Old Boys şi Honved Budapesta.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *