Etapă complicată în Liga a III-a: Sebişul vrea să confirme startul bun

Etapă complicată în Liga a III-a: Sebişul vrea să confirme startul bun
0 comments, 04/09/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Runda a doua a eşalonului trei se anunţă grea pentru reprezentantele judeţului nostru, repartizate în seria a IV-a. Victorioasă în etapa inaugurală pe terenul celor de la Filiaşi, Naţional Sebiş vrea să confirme startul şi să îşi mai adauge trei puncte în clasament. Misiunea băieţilor lui „Ştili” Abrudean nu va fi deloc uşoară, în condiţiile în care pe malul Crişului Alb soseşte Millenium Giarmata, câştigătoare cu 3-0 în prima etapă în faţa celor de la Pandurii 2 Târgu Jiu. Timişenii vin şi ei cu gânduri mari la Sebiş, astfel că încleştarea de pe arena Naţionalului se anunţă foarte interesantă. Gazdele nu vor putea conta pe Roman, Boneta şi Balint, toţi trei accidentaţi, în vreme ce Tothăzan este suspendat în urma eliminării de la Filiaşi. Meciul dintre Naţional Sebiş şi Millenium Giarmata este programat sâmbătă de la ora 17.

Abrudean: „Ne gândim doar la victorie”

Un meci în compania unei echipe solide, omogene, preocupată de joc. La fel ca şi noi, Giarmata vine după o victorie în prima etapă, dar în opinia mea avem prima şansă pentru că jucăm acasă. Sigur că acest aspect nu este decisiv sau suficient, dar am încredere în băieţi. Îmi doresc să facem un joc bun şi nu ne gândim la alt rezultat în afara victoriei. Este o contracandidată la primele locuri, punctele puse în joc sunt foarte importante. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci”, ne-a declarat Adrian Abrudean. Celelalte două arădene joacă în deplasare în etapa a doua, ambele vineri cu începere de la ora 17.

Ineul şi UTA BD, pe terenuri străine

După ce a stat în runda inaugurală, UTA BD va debuta în campionat pe terenul Viitorului Municipal Craiova, echipă învinsă săptămâna trecută cu 2-0 în deplasarea de la Mehedinţi. CS Ineu speră să răzbune eşecul cu Lugojul şi să revină acasă cu punct(e) din deplasarea foarte grea de la Becicherecu Mic. Mama Mia s-a impus cu 4-1 la Turceni şi nu concepe să se împiedice de tânăra grupare a lui Cristi Sculici. Etapa a doua din seria a IV-a a eşalonului trei mai programează meciurile: Pandurii 2 Târgu Jiu – Minerul Mehedinţi (vineri, ora 17), Vulturii Lugoj – ACSO Filiaşi (vineri, ora 17) şi FC Hunedoara – Ştiinţa Turceni (sâmbătă, ora 17).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *