Etapă a Campionatului naţional de snooker la Arad

Etapă a Campionatului naţional de snooker la Arad

În acest week-end, „Salon Snooker“ din Arad (situat în Piaţa UTA) este gazda etapei a VII-a a Campionatului naţional – categoria „Men“, o atracţie pentru pasionaţii acestui sport.
O dovadă a interesului acordat competiţiei este prezenţa la Arad a staff-ului federaţiei de profil, la întâlnirea de azi cu jucătorii înscrişi şi reprezentanţii mass media fiind prezenţi secretarul general – Constantin Paraschivescu şi antrenorul federal Dragoş Cozmaciuc. Preşedintele federaţiei, Francisc Tobă, este aşteptat să sosească la Arad în acestă seară. Trebuie remarcată şi implicarea DSTJ Arad, care a oferit cupele şi diplomele pentru câştigători, la întâlnirea de azi fiind prezent şi directorul instituţiei, Alexandru Meszar.

La turneu participă 17 jucători, nouă din ţară şi opt din Arad, localnicii fiind Iuliu Ciupe Vaida, Asser Badrawy, Flaviu Mocanu, Gabriel Guttmann, Răzvan Bulboacă, Cristian Georgescu, Adrian Ardelean şi Tiberiu Polgar, ultimul beneficiar al unui wild-card.

În campionatul naţional evoluează aproximativ 50-60 de sportivi care luptă pentru unul dintre cele patru locuri care asigură, la finalul celor zece etape, prezenţa sezonul viitor în eşalonul de elită a snooker-ului românesc, Liga Naţională.

Partidele etapei arădene se vor desfăşura după sistemul „trei din cinci“ şi vor avea loc azi după amiază, sâmbătă şi duminică, în cadrul profesionist oferit de „Salon Snooker“, pentru un sport al disciplinei, eleganţei şi fair-play-ului.


About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *