Egalii liderului. Progresul Pecica își continuă parcursul bun în amicale.

Egalii liderului. Progresul Pecica își continuă parcursul bun în amicale.

Cu o echipă vizibil întinerită și cu o nouă conducere tehnică, Progresul Pecica face furori în amicalele premergătoare reluării campionatului. Ieri, la Covaci în județul Timiș, pecicanii au terminat la egalitate cu liderul CSC Ghiroda si Giarmata Vii, scor 1-1. La pauză, galben-albaștrii au condus cu 1-0 prin reușita lui Enciu din penalty, gazdele egalând prin Bădăuță cu 15 minute înainte de final. Antrenorul-jucător Bogdan Bozian, alături de ”secundul” Mirel Arsene au absentat de pe teren, la fel și Raul Moraru, toți din cauza accidentărilor.
Până la reluarea sezonului fotbalistic, Progresul Pecica mai are programate trei amicale: cu Crișul Chișineu Criș (la Chișineu Criș, marți 1 martie, ora 16), cu UTA U19 (miercuri 2 martie, ora 18, stadionul Motorul Arad) și Frontiera Curtici (sâmbătă 5 martie, posibil la Semlac, ora 12).
”Am inceput să jucăm iar fotbal frumos, pe construcție și cu faza defensivă foarte bine oranizată. Se vede că antrenorul nostru e tânăr și foarte implicat. Își dorește mult să reușească, îi suntem alături și sperăm la o comprtare cât mai bună în meciurile care au mai rămas de jucat în actualul sezon” a declarat pentru Sportul Arădean, Cristian Pilan, directorul sportiv al clubului pecican.

 

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published.