Egal în primul amical

Egal în primul amical
0 comments, 11/02/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Pentru UTA a avut loc în această după amiază primul amical al stagiului de pregătire din Antalya, întâlnind formaţia FC Ordabasy Shymkent, din Khazakstan.

Confruntarea a avut loc în staţiunea Belek, la aproximativ 80 de km de „cartierul general” al fotbaliştilor arădeni. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1 (1-0), pentru alb-roşii înscriind Capătă, în min. 18. Acesta a fructificat o pasă a lui Mara şi a marcat cu un şut din interiorul careului, la colţul lung. Adversarii au restabilit egalitatea la finalul partidei, după un corner.

Textiliştii au pus accent mult pe fazele ofensive, trecându-şi în cont alte câteva ocazii, prin Capătă, Mara, Purece, Galanis sau Bucur. Adversarii au avut şi ei câteva acţiuni la poarta lui Smaranda, dar defensiva s-a descurcat destul de bine. De remarcat şi jocul dur al fotbaliştilor din Khazakstan, ceea ce a dus şi la câteva momente tensionate.

Roland Nagy i-a trimis în teren pe: Smaranda (Cioară)– Calvin (Bălan), Pocuca, Gligor (Pascariu, Cărpinişan), Neagu – Purece, Ignea (Urosevic), Hidişan (Bucur), Nădăban (Siminic) – Mara (Miron), Capătă (Galanis).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *