EDF Démász Szeged au dominat “Cupa Mureşul”

EDF Démász Szeged au dominat “Cupa Mureşul”

Aflat la cea de-a 62 ediţie,  tradiţionalul concurs de canotaj, dotat cu “Cupa Mureşul”, şi-a stabilit. câştigătorii. Competiţia sa desfăşurat între podul Decebal şi podul de pontoane de la intrarea în Ştrandul Neptun, având ca principal organizator clubul arădean ACS Voinţa.

 După ce s-au tras la sorţi culoarele, echipele s-au aliniat la start, lângă piciorul podului Decebal. Participanţii, cluburile din Timişoara (6 sportivi), Szeged (14 sportivi) şi Arad (4 sportivi) au parcurs cele 15 probe anunţate de organizatori în prealabil. Din păcate, datorită unor probleme obiective, au lipsit de la start reprezentanţii cluburilor CSŞ Timişoara şi CS Mureşul Tg. Mureş.

Componenţa echipei de arbitraj a fost alcatuită din Adriana Bocan, din partea Federaţiei Române de canotaj, şi Mihaela Botez, multiplă campioană europeană şi maestră a sportului. Starteri au fost: Molnar Babos Claudiu şi Penelea Romeo.

S-a concurat numai pe ambarcaţiuni mici, la toate categoriile de vârstă, probele fiind dominate de reprezentanţii clubului EDF Démász Szeged, gruparea maghiară intrând şi în posesia trofeului.

„Întâlnirea de închidere a sezonului nautic la canotaj a fost susţinută de Cooperativele Meşteşugăreşti, care sunt membrii asociaţi, de către DSTJ Arad şi de voluntari, persoane fizice. Tuturor le mulţumim pe această  cale pentru ajutorul oferit“ a spus Mateiu Peloc, director ACS Voinţa.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *