După Dima, cehul Wagner a semnat cu UTA până în vară

După Dima, cehul Wagner a semnat cu UTA până în vară
0 comments, 12/10/2021, by , in Fotbal, Liga 1, Ultimele stiri

Lipsită de un vârf masiv de careu, UTA a bătut palma cu cehul Tomas Wagner, 31 de ani, până la încheierea acestui sezon competițional. Atacantul care a fost testat sâmbătă, în amicalul cu Ripensia, spune că: „îmi place aici, UTA are jucători tehnici, rapizi și împreună cred că ne putem completa foarte bine”.

Înaintașul este al doilea jucător achiziționat de arădeni în pauza competițională, după fundașul Constantin Dima. Cele mai importante borne fotbalistice din cariera lui Wagner sunt formațiile Pribram, Viktoria Plzen, Mlada Boleslav, Jablonec, Karvina, Zlin sau Nea Salamina (Cipru). Jucătorul a fost în vizorul lui Adrian Mutu la FCU Craiova, în vara acestui an, însă cele două părți nu s-au înțeles. Soarta face ca primul meci al jucătorului născut la Praga pe 6 martie 1990, proaspăt legitimat la echipa antrenată de Laszlo Balint să fie tocmai formația nou promovată din Craiova.

Este un jucător de care avem nevoie, chiar dacă nu ne poate ajuta imediat. În vară nu ne puteam apropia la discuții, după cifrele pe care le-a avut”, a declarat Balint, referitor la faptul că proaspătul jucător al echipei sale a reușit 17 goluri în campionatul cipriot.

Am spus că Tomas nu ne va putea ajuta acum, din punct de vedere fizic, nu știam niciun element față de contract. Fiind în fața dumneavoastră, acum, putem spune că ne va ajuta, chiar dacă nu îprimele două-trei săptămâni. Nu ne mai gândeam la transferuri, dar lucrurile sunt într-o continuă mișcare în fotbal. Dacă îl doream pe Wagner în vară, probabil că nu ne puteam apropia de el, nu ni-l permiteam. Dar, iată, nu e nimic întâmplător. Trebuie să avem grijă, să fim precauți, să nu riscăm nimic şi să nu forțăm intrarea lui. Nu trebuie să ne precipităm să-l debutăm prea repede”, a spus Balint.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *