Dragostea pentru UTA nu are vârstă

Dragostea pentru UTA nu are vârstă
0 comments, 15/02/2012, by , in Fotbal, Ultimele stiri

Au trecut mai bine de 10 ani de când a luat fiinţă echipa de veterani UTA Old Boys. Ambiţioşi exact aşa cum au fost şi în vremea când jonglau cu balonul pe gazon, 2012 se arată un an plin de evenimente pentru “tinerei”.

„Ne pregătim pentru întâlniri cu echipe din Serbia, adversari vechi ca Steaua Roșie și Vojvodina, dar si din Ungaria, cu prietenii noștri de la Szeged, Bekescsaba sau Oroshaza. Avem un turneu în Germania, la Waldkraiburg, unde marea mea ambiție ar fi să reușim și o întâlnire cu un nume mare al fotbalului mondial, mă refer la Bayern Munchen, plus competițiile noastre tradiționale, Memorialul Legendelor, ajuns la ediția a patra, și trofeul Petschovschi, a cincea întâlnire”, a  declarat  preşedintele Old Boys, Gyuri Vaczi.

O altă iniţiativă a veteranilor UTA-işti este de a disputa în 2012, cât mai multe meciuri în judeţ, astfel că orice echipă va avea timp, va fi adversara Old Boys UTA. Cel mai probabil aceste meciuri se vor juca cu echipe din Promoţie, fiecare din acestea stând   câte o etapă.

„Cu siguranţă anul 2012 va fi unul mai dificil, dar, cu sprijinul Consiliului Județean și al Primăriei, putem să mergem mai departe. Dorim să reactivăm unii din foștii fotbaliști, cum ar fi fostul portar Iosif Lovas, dar și pe alții, ca Volocaru, Ștefăligă, Ciba, Aslău, Boloș, Drăgan, Plisca, Bebe Mitu sau Grădinaru”, a menționat Ionel Costin

Gabor Biro, a renunțat la banca tehnică a echipei de old-boys, predând ştafeta altor mai tineri adică, Flavius Domide (director tehnic), Mihai Țîrlea, Sandu Gaica și Marius Grad.

Biro a devenit  de astăzi noul vicepreședinte al clubului

 „A venit timpul predării ștafetei către o generație mai tânără, asta e legea vieții, din antrenori ne facem conducători”, a spus Biro.

Prezenţi astăzi în cadrul conferinţei, legende ale “Bătrânei Doamne” cum ar fi Mircea Axente, Puiu Tăuceanu și Emanoil Gherghel, „grecul” Christos Metskas, aceştia manifestându-şi dorinţa de a ridica nivelul echipei UTA, nu pentru satisfacțiile noastre personale.Prin foștii fotbaliști, conducători, vrem să învie UTA acolo unde a fost”.

.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *