Două titluri naţionale pentru atleţii arădeni! Denis Both, argint la Cupa României

Două titluri naţionale pentru atleţii arădeni! Denis Both, argint la Cupa României

Atletul Denis Both, legitimat la CS Municipal Arad, a ocupat locul doi în concursul de aruncarea suliței din cadrul Cupei României open seniori. Competiţia s-a desfășurat în weekend, pe stadionul „Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti şi a fost pentru elevul profesorului Constantin Miclea prima întrecere oficială importantă, după pauza datorată pandemiei de coronavirus. Both a aruncat suliţa la 72,76 metri, fiind întrecut doar de Alexandru Mihăiţă Novac (CSM Bucureşti), cu o performanță de 74,90 metri. Pe podium a mai urcat Toma Marian Pop Toma (CSU Cluj-Napoca), cu 68,55 metri.

Pentru atletul arădean urmează Campionatele Internaţionale ale României, din perioada 21-23 august, tot pe stadionul “Iolanda Balaş Soter” din Bucureşti, urmate de Campionatele Naţionale rezervate seniorilor, la final de august.  Tot la Cupa României, Alexandru Miculiţa (CSS Gloria Arad) s-a clasat pe locul 5 la aruncarea ciocanului, cu 45,58 metri, iar Răzvan Vidrea (CS Universitatea Arad) a obţinut locul 13 în proba de 400 de metri.

Două rezultate notabile pentru atletismul arădean au reuşit să obţină şi Vannessa Oriaku (suliță- 37,60 m, legitimată la CSȘ Gloria – CSU Arad) și Mihai Motorca (disc – 50,76 m, legitimat la CSȘ Gloria şi CSM Arad). Ambii au devenit campioni naţionali U16, în cadrul etapei finale desfăşurate tot în weekend, la Bucureşti. Un rezultat bun a obținut şi Ioana Toader (CSS Gloria Arad), în proba de 300 metri garduri, clasându-se pe locul 5.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *