Doi antrenori italieni vor prelua Şoimii Pîncota

Doi antrenori italieni vor prelua Şoimii Pîncota
0 comments, 08/09/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

După o întreagă telenovelă, Angelo Massone a decis ca divizionara secundă Șoimii Pîncota să nu mai fie pregătită de argentinianul Pasculi, ci de un cuplu de antrenori din Italia, ţara de origine a proprietarului clubului din podgorie. Astfel, s-a bătut palma cu Giancarlo Oddi și Fausto Salfa, cu mențiunea că doar utimul va veni la Arad înaintea meciului cu Unirea Tărlungeni.
“Prima mea opțiune a fost Giancarlo Oddi, mă bucur că l-am convins să preia echipa, acest lucru urmând să se întâmple săptămâna viitoare. Deocamdată, la Arad va sosi secundul Salfa”, spune Massone.
Giancarlo Oddi are 68 de ani şi și-a legat marea parte a carierei de Lazio, club unde a activat atât ca jucător cât și ca antrenor, activând cel mult ca „secund”, dar în special la echipele Primavera și de juniori. Secundul Fausto Salfa a fost și el fotbalist la Lazio, având și specializare de director sportiv.
Cei doi italieni vor prelua echipa de săptămâna viitoare, până atunci de pregătire ocupându-se tot Dumitru Mitu și Călin Petrică. Şoimii Pâncota, ultima în Liga a II-a, cu nici un punct adunat după cinci etape şi un golaveraj de 0-52, primeşte sâmbătă, la Şiria, vizita celor de la Unirea Tărlungeni.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *