Derby de grad 0! Fanii lui Poli vin cu sutele la Arad

Derby de grad 0! Fanii lui Poli vin cu sutele la Arad
0 comments, 09/11/2016, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Suporterii lui ASU Poli Timişoara sunt total nemulţumiţi de tratamentul de care au parte în privinţa acordării biletelor la derby-ul vestului, de duminică, ora 14, de pe stadionul Motorul. Asociația Suporterilor Timișoreni ”Druckeria” și Peluza Sud Timișoara au publicat un comunicat comun în care critică aspru modul în care sunt tratați de organizatorii partidei de la Arad. În ciuda numărului infim de tichete primit de suporterii alb-violeți, 97 (capacitatea arenei din Aradul Nou e de 1.950 locuri), aceștia s-au decis să efectueze o deplasare masivă, de ordinul sutelor, anunţă pressalert.ro.

“Au hotârât să piardă derby-ul înainte de a începe!”

Am fi alocat fără rezerve o peluză întreagă către adversarii cu care împărțim acest derby de generații întregi, indiferent de dimensiunea stadionului, cum se întâmplă la derby-uri din întreaga lume. Așa cum se întâmplă la Belgrad, la Milano, Roma sau Torino. Așa cum de altfel s-a întâmplat și la Timișoara de-a lungul anilor, indiferent dacă oaspeții au ocupat un sector, două sau patru din peluză, cu atât mai mult dacă vorbim de o peluză și așa subdimensionată. Am fi refuzat să ne ascundem după limitări minime din regulamentele care nu au contribuit la altceva în afară de golirea tribunelor. Pentru că până la urmă în asta constă frumusețea fotbalului, în entuziasmul, motivația și exuberanța suporterilor, corelate în teren cu ambiția, talentul și devotamentul sportivilor”, e versiunea fanilor lui Poli, dacă ar fi organizat ei acest meci, în condiţiile unui stadion atât de mic, cum e cel de la Arad.

Cei tineri, în tribune, ultraşii în stradă!

Conform comunicatului suporterilor timişoreni, cele 97 de bilete vor fi împărțite membrilor mai tineri, restul fanilor, de ordinul sutelor, urmând să încurajeze echipa din stradă! ”Ne pare rău să vedem că adversarii noștri au hotărât să piardă derby-ul încă înainte de a începe. Băieți, duminică vor veni câteva sute de timișoreni să vă susțină, așa cum se întâmplă în fiecare etapă de când am pornit împreună. Nu ne veți vedea pe toți, dar cu siguranță ne veți auzi. Poate nu la fel de tare cum sunteți obișnuiți, dar veți ști că vom cânta mai tare ca niciodată. Poate nu veți vedea la fel de mult alb-violet în tribună, dar veți ști că sute de fulare în aceste culori flutură aproape de voi. Și veți ști ce aveți de făcut și pentru ce luptați pe teren!”, se mai arată în comunicatul ”druckerilor” și al ultrașilor Politehnicii.

Sursă: pressalert.ro

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *