Decor frumos, teren numai bun de fotbal, meci disputat…atmosferă urâtă

Decor frumos, teren numai bun de fotbal, meci disputat…atmosferă urâtă
0 comments, 08/04/2013, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

semlac

Semlecana Semlac-Viitorul Tisa Nouă 3-2

Ioan Hamza

Meciul n-a ajuns să se termine. În minutul 68, la un semnal primit de dincolo de gardul împrejmuitor,oaspeţii împreună cu antrenorul lor au părăsit terenul de joc şi nu s-au mai întors nici după cele trei minute acordate de arbitrul Radu Bîtea.

Ce s-a întâmplat până atunci? În meciul de deschidere juniorii semlecani au învins cu 5-2, însă portarul gazdelor , la unul din golurile primite , a lovit cu furie, de necaz , una din bările porţii pe care o apăra şi şi-a fracturat braţul. Pe foaia de arbitraj a Semlecanei a trebuit trecut ca rezervă de portar Florin Moţ antrenorul.Până aici, toate bune. Începe meciul seniorilor şi nici nu se scurg 6 minute când gazdele desfăşoară o combinaţie în trei,  cu Peii  actor principal, finalizată cu gol de  către Michituţ.1-0. Oaspeţii de la Tisa Nouă beneficiază în minutul 16 de o lovitură liberă de la aproximativ 30 m de poarta lui Raşca. Execută tare Cristian Berar, mingea atinge pământul chiar în faţa portarului şi intră în poartă. 1-1.Jocul devine cu adevărat bărbătesc , câţiva jucători din ambele echipe revendicându-şi fiecare dreptatea  cu vorbe nu prea ortodoxe. Nu se acordă niciun avertisment (  cartonaşele erau cerute şi de pe băncile tehnice), jocul continuă, iar în minutul 25, Sandu Gabor de la gazde trimite o ghiulea scoasă incredibil de portarul Burian.Acelaşi Gabor nimereşte bara dintr-o lovitură liberă de pe partea stângă, în minutul 38. Burian mai are o intervenţie de mare portar în minutul 45, la şutul lui Leuca.

Antrenorul gazdelor Florin Moţ, le strigă în drum spre vestiare propriilor jucători : “ Hai că se poate”. Arbitrilor le cere să scoată cartonaşele galbene pentru toţi care le merită şi se intră la vestiare. În faţa cabinelor, primarul comunei, Letiţia Stoian . O întreb de ce era nevoie de un nou stadion când cel de faţă este aşezat într-un decor atât de frumos.

Este o zonă inundabilă aici şi nu vrem să riscăm şi nici nu am fi primit fonduri pentru o asemenea zonă. Celălalt teren este aproape gata, primul meci din campionatul viitor se va desfăşura pe el. A costat în jur de 8 milioane de lei , singurul inconvenient este plasarea lui în celălalt capăt al satului, cam peste mână pentru spectatori, dar nu avem ce face”

Se reia  meciul şi nu trec decât 3 minute când oaspeţii lovesc din nou. De data aceasta cu ajutorul fundaşului Iftimie de la Semlecana, acesta deviind în proprie poartă şutul lui Vancea, 1-2. Semlecana nu cedează şi ca urmare, Peii profită de o greşeală a apărătorului oaspete Arhilie şi restabileşte egalitatea, 2-2. Jocul devine şi mai încrâncenat, cartonaşele  rămân în buzunarul lui Bîtea, ceea ce  nu  le convine acum oaspeţilor, timpul trece , iar în urma unei acţiuni a gazdelor pe partea stângă, noul intrat la Semlecana, Ionel Nica, reuşeşte să îşi aducă echipa în avantaj, 3-2 în minutul 65.

Mai se joacă 3 minute, pentru că în minutul 68, cei de la Viitorul Tisa Nouă nu sunt de acord cu o decizie a arbitrului şi părăsesc terenul de joc definitiv. Conform regulamentului, arbitrul  aplică regula celor 3 minute, oaspeţii nu se mai întorc şi Radu Bîtea fluieră finalul unui meci frumos desfăşurat într-o atmosferă urâtă.
În jurul terenului ,Florin Moţ îşi mai supune elevii la câteva zeci de minute de efort, completând astfel cele 22 de minute rămase din meciul încheiat.
Au arbitrat: Radu Bîtea, Leontin Buda şi Alin Bolcaş, observaţi de Mircea Axente.
Observator de joc.: Ioan Hamza
Semlecana Semlac: Raşca, Gyebnar, Zaza, Iftimie, Gabor, Giulău, Zaharie, Kothan, Michituţ, Leuca( Nica), Peii
Rezerve: Moţ, Topan, Fenvesi, Rusti, Fekete, Mălean
Antrenor: Florin Moţ
Viitorul Tisa Nouă: Burian, Arhilie, Toc, Berar, Peia, Bontea, Bîrnoagă, Negru, Rada, Vancea, Roman
Rezerve: Ardelean
Antrenor: Dan Drida

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *