Declaraţii la finalul meciului Şoimii Pâncota – CS Vulcan

Declaraţii la finalul meciului Şoimii Pâncota – CS Vulcan
0 comments, 28/06/2012, by , in Fotbal, Liga4, Ultimele stiri

Pavel Piroş – preşedinte Şoimii Pâncota

 “Am depus toți o muncă asiduă, suntem bucuroși că am câștigat, urmează cupa, apoi o vacanță pentru jucători. Noi, conducătorii, nu vom avea, urmează achiziții, drumuri, căutări. Probabil prin 17-18 iulie vom avea și noi câteva zile libere. Vreau, prin intermediul dumneavoastră, să felicit jucătorii și întregul staff tehnic, Șoimii Pîncota a fost o echipă frumoasă. Dacă nu există liniște, nu vin rezultatele. Aici a existat, primarul Retter a câștigat din nou, va fi continuitate, sunt foarte bucuros. Găsim soluții, suntem în lucru, documentația e făcută. Oamenii din Pîncota au fost alături de mine și merită tot respectul, o să vedeți că nu se va da nimeni înapoi. Lăsați-i pe toți să se bucure! Sigur, sunt jucători care nu mai au contract sau care nu fac față, dar mergem înainte. Am avut o relație bună cu „Ole” Roșca, deși au fost multe presiuni, cum am auzit la fel de multe zvonuri că plec și eu. Vă confirm că va rămâne antrenorul echipei”

Cristian Irimia – portar Şoimii Pâncota

 

Știam ce echipă întâlnim, iar un meci de baraj nu poate fi niciodată luat ușor. Din păcate pentru ei și din fericire pentru noi, cred că au plătit tribut lipsei de experiență. Căldura am resimțit-o ambele, mai mult noi, câțiva suntem ca Tyranosaurus Rex, pe cale de dispariție, dar eu zic că experiența și-a spus cuvântul. După un an de muncă, suntem cu fruntea sus, ne-am răsplătit suporterii printr-o victorie indubitabilă. Nu mai am contract și, cum am mai spus, mă gândesc încet să mă retrag până nu mă fac de râs. Mă țin balamalele, dar la 38 de ani nu mai pot să sper la mare lucru. Sper să fie o treabă bună la Pîncota, m-aș bucura pentru tinerii din echipă. În D nu te vede nimeni. E mai greu să se țină de noi, care ne-am mai injectat, ne-am mai băgat oleacă de formol, vată în nas și am mers înainte. Nu s-a terminat încă, vrem să câștigăm cu UTA. Va fi ambiție. Important e să ne putem trezi!”.

Mihai “Ole” Roșca – antrenor Şoimii Pâncota

 

 „Avem dreptul să ne bucurăm. A fost un joc frumos, am jucat bine. În prima repriză am fost mai atenți să nu luăm gol, apoi ne-am dat drumul și am marcat încă patru goluri. Scorul final ne dă dreptul să ne bucurăm. Eu nici nu am avut contract, am avut o înțelegere. Omul care dă banii decide, vedem ce va fi de acum înainte“


About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *