Declaraţii după meciul Poli – UTA

Declaraţii după meciul Poli – UTA
0 comments, 24/04/2012, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

 

Adrian Falub, director tehnic UTA Arad:  „E o victorie mare pe care o dedicăm fanilor noştri”

„A fost o victorie importantă pentru noi, o victorie importantă în economia campionatului, dar mai ales pentru că am câştigat împotriva lui Poli. Am avut o primă repriză bună în care Poli nu şi-a creat ocazii multe. A fost o repriză a doua în care, pe căderea noastră, Poli a avut mai multe ocazii, putea să şi înscrie. Recunosc, am avut şi noroc. Cred că e o victorie mare pe care o dedicăm fanilor noştri, UTA nu a mai câştigat de mult împotriva Timişoarei. Este un meci care naşte pasiuni, două echipe cu mare tradiţie cu multă cultură fotbalistică, mi-aş mai dori să mai am asemenea meciuri, cu asemenea tensiune. Tot respectul pentru suporteri”, a declarat Adrian Falub.

Întrebat despre promovare, tehnicianul arădean a complectat

 „Noi avem dosarul de licenţiere făcut şi se poate promova. Totul depinde de cum va evolua campionatul, dacă Poli va avea licenţa sau nu”

 

Vali Velcea: „Fotbalul când nu îl respecţi este nedrept”

 „Fotbalul când nu îl respecţi este nedrept. Dacă e să analizăm jocul celor două echipe, cu un singur şut pe poartă se poate câştiga. Iar cu cinci faze clare de poartă, două singur cu portarul şi un 11 metri neacordat nu poţi câştiga. Nu vreau să greşesc şi să mă răzbun pe cineva, să spun ceva acum la supărare. Este un rezultat neplăcut, un rezultat pe care nici unul dintre suporterii noştri nu l-ar fi dorit într-un derbi cu UTA. Fotbalul te pedepseşte… Am jucat cu Rocha, aşa era normal după meciul cu Severin. Băieţii şi-au creat ocazii, am avut oportunităţi, dar nu am avut şansă”, a declarat Vali Velcea.

Antrenorul celor de la Poli a acuzat un henţ, neacordat pentru echipa sa

Observatorul partidei acelaşi lucru mi-a zis: henţ. Dacă domnul Crăciunescu l-a ales şi l-a trimis aici pe central… Dacă greşeşti ca antrenor, sunt penalizat, suspendat, dar el cînd greşeşte – oricare ar fi el – ce etapă de suspendare primeşte? Cred că s-au speriat să acorde ceva, că era minutul 90… Pe teren, determinarea echipei noastre n-a lăsat de dorit, băieţii şi-au creat ocazii, am avut oportunităţi, dar n-am avut noroc. În fotbal, este nedrept. Un singur şut pe poartă, şi se poate cîştiga, cu 5 ocazii mare, rarisime, şi un 11 metri, nu se poate cîştiga… Vom continua, este o încercare care te întăreşte. Este un rezultat neplăcut pentru suporterii adevăraţi, cărora le mulţumesc pentru cum au susţinut echipa”.

Eroul UTA-ei de la Timişoara, Vasilios Galanis, cel care a declanşat nebunia pe “Dan Păltinişanu” a reuşit să intre în istorie cu un gol împotriva rivalilor de la Poli, după mai bine de un deceniu, acesta aducea victoria formaţiei de pe Mureş

„Nici nu îmi mai amintesc de când nu am mai marcat cu piciorul stâng, dar gol e gol, cu atât mai mult cu cât el a fost cel care ne-a adus victoria şi a făcut fericită atâta lume. S-a vorbit mult despre acest meci înainte, dar de abia după ce s-a încheiat mi-am dat seama cât de important a fost pentru suporterii noştri, dar şi ai adversarului. Ştiu că sunt privit acum ca un fel de erou la Arad, dar eu nu mă consider unul. Sunt un jucător care şi-a făcut datoria pentru echipă şi a reuşit să-i facă feiriciţi pe arădeni. Mă bucur pentru asta, dar s-au dat doar trei puncte la acest meci, trebuie să câştigăm cât mai multe partide pentru a promova”, a declarat Galanis.

 

Unul dintre eroii  meciului de la Timişoara, Remo Amadio, s-a văzut mulţumit că antrenorul Adrian Falub i-a dat încredere şi l-a titularizat în cel mai important meci al UTA-ei, cel contra lui Poli:

 

„Am jucat bine, a fost un meci extrem de dificil. Ne bucurăm pentru noi și pentru suporteri pentru aceste trei puncte. E adevărat, Poli și-a creat multe ocazii, dar și noi am avut șansele noastre. Ne-am apărat bine și am câștigat, e singurul lucru care contează. Cu toții am jucat bine, nu doar eu.Suporterii au fost de senzație, au venit și la antrenament să ne încurajeze. I-am simțit de-a dreptul alături de noi, au fost extraordinari toată săptămâna, dar mai ales astăzi”, a declarat Amadio.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *