Debut cu dreptul pentru arădeni,CSM II Oradea – WOPAR 77-80

Debut cu dreptul pentru arădeni,CSM II Oradea – WOPAR 77-80

       

        După mai bine de cinci ani de absenţă, baschetul masculin arădean a renăscut. West Olympia Phoenix a debutat cu victorie în seria a patra a Diviziei B, din care mai fac parte Timba Timişoara, BC Timişoara II, „U” Mobitelco 2 Cluj – Napoca şi CSM 2 LPS Oradea.  Wopar s-a  impus în prima etapă pe terenul formaţiei CSM II Oradea, după un meci echilibrat,  cu un Wopar  mobilizându-se mai bine în ultimul sfert al întâlnirii. Gazdele s-au văzut conduse şi la 20 de puncte dar au revenit puternic în ultimele minute, fără însă a mai reuşi să întoarcă soarta jocului, scor final 77-80 (12-26, 27-14, 17-18, 21-22).

        Cei ma buni marcatori de la gazde au fost Tebieş cu 14 puncteşi Darii, cu 12 puncte, în timp ce de la arădeni  s-au remarcat Balmuş, marcator a 23 de puncte şi Demjen, cu 17 puncte. La orădeni nu a evoluat niciun jucător de la prima echipă, ci doar juniori şi foşti juniori. Într-un alt meci al etapei cu numărul 1, Timba Timişoara a câştigat  derby-ul cu BC Timişoara II, scor 73-67. Primul meci pe teren propriu al celor de la West Olympia Phoenix se va derula  pe 26 noiembrie, cu BC Timişoara II.

WOPAR: Balmuş Gheorghe, Ţihoi Dan, Cojocaru Claudiu, Jacotă Caius, Nemeş Vlad, Slev Radu, Bondor Bogdan, Bondor Cristian, Crângaşu Codrin, Kovacs Istvan, Bandula Sergiu, Demjen Gabor, Ifrim Călin, Şodinca Vlad, Furtună Alexandru, Băbuţ Dan.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *