De vorbă cu Dan Moraru

De vorbă cu Dan Moraru

Sezonul 2011-2012 al Campionatului Naţional de baschet feminin intră în linie dreaptă, adică în play-off. BC ICIM joacă în play-off cu SCM Craiova, după sistemul cel mai bun din 3 meciuri, primul meci fiind programat astăzi la Arad. Aşadar, un prilej foarte potrivit de a purta o discuţie cu antrenorul formaţiei arădene, Dan Moraru.

 

Rep: BC ICIM va începe play-offul de pe poziţia secundă, cum caracterizaţi jocul echipei în sezonul regulat?

 

D. M.: Am sistem propriu de apreciere a randamentului jucătoarelor individual, care, per total, dă o imagine a randamentului echipei. De când am preluat eu rolul de antrenor avem 20 de victorii în 20 de meciuri, cu un randament de 85%. 5-ul de bază (Brosovszki, Milovanovici, Green, Toma) şi parţial Graham, care nici ea nu este mulţumită de evoluţia ei, au dus greul, dar şi celelalte şi-au adus contribuţia când a fost nevoie de ele.

 

Rep: Sezonul regulat a avut o desfăşurare după aşteptări sau au fost surprize pentru dumneavoastră?

 

D. M.: La startul campionatului aveam, valoric, un lot de locul secund, după Târgoviste. Însă în pauza de iarnă câteva echipe, şi aici ma refer în special la Alba Iulia, alături de Satu Mare si Târgu Mureş au adus 2-3 jucătoare de valoare şi pot spune că este o performanţă că am reuşit să terminăm pe locul 2.

 

Rep: În aceste condiţii care este obiectivul echipei?

 

D.M.: Fără discuţie, obiectivul nostru este o medalie. Eu spun că totul va depinde de meciul din semifinale, când noi vom juca cu Alba Iulia.

 

Rep : Vă mulţumim pentru timpul acordat, şi vă urăm să ajungeţi acolo unde vă doriţi.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *