De doua ori condusi: Soimii Pancota – Poiana Campina 2-2

De doua ori condusi: Soimii Pancota – Poiana Campina 2-2
0 comments, 18/10/2014, by , in Fotbal, Liga2, Ultimele stiri

Trupa din Podgorie şi-a mai adăugat, astăzi, un punct în clasamentul din B2, dar pe de altă parte sunt două puncte irosite pe teren propriu de „şoimi”. Un egal până la urmă echitabil şi spectaculos, cu ambele echipe împărţindu-şi perioadele de dominare de-a lungul meciului. Furioasă după înfrângerea de miercuri, cu ACS Poli, echipa oaspete a venit la Pîncota cu gândul la victorie. Cum şi gazdele se gândeau tot la cele trei puncte, a rezultat un meci frumos, cu multe faze de poartă şi patru goluri. În ciuda terenului greu, ca urmare a ploilor căzute în ultimele zile, partida a debutat în forţă: Alin Mihai a încercat un lob de la 30 de metri, reţinut în doi timpi de Popescu, în vreme ce şutul lui Chipirliu, scăpat singur, a fost respins in extremis de Lengyel.

Reacţie promptă a „şoimilor”

Irimia a scos apoi din vinclu un şut excelent al aceluiaşi Chipirliu, pentru ca Alin Mihai şi Suciu să creeze şi ei pericol la poarta adversă. Scorul avea să fie deschis în minutul 24, când centralul sibian a acordat uşor un penalty pentru Cîmpina, după ce Lung l-a jenat uşor în careu pe Chipirliu. Munteanu a transformat precis de la punctul cu var şi s-a făcut 1-0 pentru Poiana. Pîncota a reacţionat prompt şi peste şase minute, şutul lui Lengyel din 7 metri a fost respins cu greu de Popescu. Egalarea s-a consemnat în minutul 35, Suciu marcând cu capul din 5 metri, după o fază prelungită de atac, cu Mitu, Lengyel şi Polgar în prim-plan.

Egalul nimănui

Şi după pauză s-a jucat într-un ritm alert, iar Cîmpina a trecut în avantaj în minutul 50, Honciu marcând din şase metri după un şut respins de Irimia în lateral. Bucuria oaspeţilor a durat doar un minut, asta pentru că Alin Mihai a marcat cu capul din 5 metri, după o centrare venită din gheata lui Bebe Mitu. Honciu şi Pantea au ratat ocazii mari la mijlocul reprizei a doua, pentru ca pe final nimeni să nu mai rişte foarte mult. Scor final 2-2, egal care nu avantajează prea mult nici una dintre echipe, cu obiective diametral opuse în acest sezon.

Formaţii:

Pîncota: Irimia – Maghici, Lengyel, Lung, Siminic – Huțanu (Dubeştean 77), Suciu, Polgar, Pantea – Mitu (59 Sălăjan), Alin Mihai.

Cîmpina: Popescu – Aldea, Marin, Crișan, Damian – Cioinac, Minciună, Munteanu, Honciu (87 Coteanu) – Anton (Stanciu 90), Chipirliu (73 Năstase).

Arbitri: Andrei Țiții (Sibiu) – Florin Pucheanu (Ulmi, Dâmbovița), Petruța Iugulescu (Târgoviște).

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *