Dana Dodean s-a calificat în turul 2 de simplu, la Mondiale

Dana Dodean s-a calificat în turul 2 de simplu, la Mondiale

Debutul cu dreptul în proba de dublu, alături de Eliza Samara, a fost dublat astăzi cu o victorie şi în primul meci de la simplu, din cadrul Mondialelor de tenis de masă de la Dusseldorf (Germania). Arădeanca Daniela Dodean-Monteiro (locul 47 mondial) a dispus în primul tur, cu 4-1 la seturi, de americanca de origine asiatică Crystal Wang. Jocul încheiat de câteva minute a fost la discreţia arădencei, care a avut probleme doar în setul doi, pierdut la 10. În rest, Dodean şi-a dominat clar adversara, câştigând lejer disputa.
Dana are treabă şi diseară, când urmează să joace două meciuri importante: de la ora 19 (ora României), face tandem cu Samara în 16-mi de finală, la dublu, împotriva a două nord coreence, iar de la ora 21:30 (ora României), are un nou meci la simplu, împotriva Adrianei Diaz din Puerto Rico, câştigătoare cu 4-0 în primul tur, în faţa portughezei Oliveira.
Altfel, Eliza Samara, Adina Diaconu şi Bernadette Szocs şi-au câştigat şi ele, astăzi, primele meciuri de simplu, avansând în faza următoare. Doar Irina Ciobanu a pierdut, astfel că patru din cele cinci “tricolore” vor evolua şi în turul 2.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *