Cupa Aradului la volei

Cupa Aradului la volei

Cupa Aradului la volei a ajuns la cea de-a şaptea ediţie, bucurându-se şi în acest an de o participare numeroasă. Evenimentul s-a desfăşurată în Sala Sporturilor “Victoria” reunind la start 15 de echipe din România şi alte şapte din Ungaria, repartizate în patru grupe la masculin şi două la feminin.

 „Ne bucurăm că de la an la an avem tot mai multe echipe înscrise, acesta este şi obiectivul nostru, de a atrage cât mai multă lume spre volei şi în general spre mişcare. Şi această ediţie a fost o reuşită din toate punctele de vedere, mai ales că am avut şi numeroşi oaspeţi din Ungaria”, a declarat Ştefan Gog, organizator.

La finalul competiţiei, la masculin, s-au impus cei de la Bihorul Oradea, urmaţi pe podium de echipa maghiară din Debrecen şi Sport Fan Arad. La feminin a câştigat echipa maghiară din Hajdubosormenyi , urmată în clasament de Caransebeş şi Timişoara Girls. Cele mai bine clasate echipe arădene au fost Ideea la masculin, care a obţinut locul cinci şi Arad Volei la fete, ocupantă a poziţie a patra. S-au acordat şi premii speciale: la feminin – cel mai bun trăgător a fost desemnată Diana Cărăuşu de la Caransebeş, cel mai bun ridicător Kinga Jenei de la Haidubosormenyi şi cea mai completă jucătoare Valetina Fietta de la Arad Volei; la masculin – cel mai bun trăgător a fost Zoltan Berkes de la Debrecen, cel mai bun ridicător Dan Jitaru de la Universitatea Timişoara şi cel mai complet jucător Emil Lung de la Bihorul Oradea. Premiile au constat în diplome, medalii şi cupe, oferite de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad în parteneriat cu Primăria Arad.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.