Cuedan, după egalul de la Oşorhei: “Elementul fotbal a contat prea puţin, totul a fost pe angajament”

Cuedan, după egalul de la Oşorhei: “Elementul fotbal a contat prea puţin, totul a fost pe angajament”
0 comments, 26/04/2014, by , in Fotbal, Liga3, Ultimele stiri

Şoimii Pîncota a pierdut, astăzi, două puncte în lupta pentru promovare, după ce a reuşit doar un egal la Oşorhei, 1-1. Echipa din Podgorie are însă toate motivele din lume să se plângă de ghinion, doi jucători importanţi ratând meciul cu bihorenii din cauza unor probleme medicale, în timp ce un al treilea s-a accidentat grav în debutul jocului. La toate astea s-a adăugat şi starea gazonului, impediment serios pentru „şoimi” în căutarea celor trei puncte.

Mai mult efort şi luptă decât fotbal

Un meci desfăşurat pe un gazon foarte prost, credeam că noi avem cel mai slab teren din serie, dar iată că se poate şi mai rău. Sunt mulţumit de exprimarea băieţilor şi de faptul cum au luptat, au depus un efort considerabil. Elementul fotbal a contat prea puţin, totul a fost pe angajament. Echipele care joacă cu noi o fac cu multă ambiţie şi determinare, dar cred că uneori jocul este dus peste limita regulamentului”, ne-a declarat Dan Cuedan, care nu a putut conta pe cel mai bun „11” în faţa Oşorheiului:

Lung şi Maghici – absenţe importante, Dubeştean a jucat doar un sfert de oră

Am avut un foarte mare ghinion în pregătire, mai exact în săptămâna jocului. Mai întâi l-am pierdut pe  Lung, care se confruntă cu o stare de răceală puternică, apoi în ziua jocului, Casian Maghici a fost internat de urgenţă la Arad cu o problemă la rinichi. Şi ca meniul să fie complet, în minutul 17 al meciului de astăzi, Dubeştean s-a accidentat grav în zona arcadei la ochiul drept, fiind transportat de urgenţă la spital. Acum este cât de cât bine, a fost cusut”, mai spune Cuedan.

„Suntem în plasa primelor două, lupta e deschisă”

În ceea ce priveşte lupta în „3” la promovare, antrenorul Pîncotei crede că echipa sa rămâne în cărţi, dar cu şanse ceva mai mici decât primele două clasate, Sebiş şi Cugir: „Pentru noi este o mare mulţumire că ne aflăm în această postură, de a ne bate la promovare. Suntem în plasa primelor două, pot spune că din punct de vedere al clasamentului avem şansa a treia, dar lupta este deschisă. Vom vedea când se termină play-off-ul cine promovează, obiectivele noastre sunt acelea de a munci cât mai serios şi de a rămâne acolo sus, ceea ce şi reuşim.

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *