CSM atacă titlul în Superliga de tenis de masă: Dodean, Lupu şi Kaloz întăresc Aradul!

CSM atacă titlul în Superliga de tenis de masă: Dodean, Lupu şi Kaloz întăresc Aradul!

CSM Arad are gânduri mari în sezonul viitor al Superligii Naţionale feminine de tenis de masă. Pauza competiţională a adus mutări importante în tabăra medaliatei cu bronz din acest an. Andreea Dodean, Diana Lupu şi Anita Kaloz sunt cele trei nume noi ale CSM-ului, care se alătură tripletei Bernadett Balint, Bianca Crişan şi Andreea Fistyulof. Alexandra Schreiber, componentă a lotului în sezonul trecut, rămâne şi ea în organigrama clubului, dar urmează să se axeze mai mult pe sectorul juvenil.

Diana Lupu are 16 ani, vine de la campioana naţională Hidroconstrucţia Slatina şi este componentă a naţionalei de junioare a României, care joacă aproape în totalitate la Arad, Balint şi Crişan fiind şi ele jucătoare de bază în acest lot. Cele trei “tricolore” au făcut echipă şi la Europenele din Cehia de luna trecută, unde România a cucerit titlul european de junioare. La Arad vine de la Odorheiu Secuiesc şi Anita Kaloz, jucătoare tânără, în vârstă de 17 ani, care întăreşte şi echipa de junioare a clubului arădean. O altă veste bună este revenirea Andreei Dodean, care după un periplu în Germania va juca, cel puţin o perioadă, în Superliga Naţională. Sora Danei are însă şi o foarte bună ofertă din străinătate, astfel că nu se ştie exact cât timp va evolua pentru CSM.

Am făcut toate aceste mutări pentru a ataca titlul naţional. Avem acum o echipă foarte bună, cu trei jucătoare în reprezentativa de junioare, campioane europene în acest an, dar şi cu altele la fel de valoroase. Am analizat foarte bine, ne-am consultat şi cu federaţia şi am decis să nu ne înscriem în cupele europene, pentru că riscam să avem deplasări foarte lungi şi costisitoare, care presupuneau şi cheltuieli mari. Ne concentrăm pe competiţiile interne, atacăm titlul!”, ne-a declarat directorul CSM Arad, Viorel Bitang.

Fetele sunt acum în vacanţă, dar se vor reuni pe 15 august, urmând ca primele antrenamente să demareze patru zile mai târziu, sub comanda antrenorului Cristian Dodean. “Echipa s-a întărit, mă bucur că le am sub comandă pe trei dintre jucătoarele naţionalei de junioare. Nu pot încă să mă pronunţ în privinţa obiectivului, pentru că nu ştiu componenţa celorlaltor echipe, care s-au întărit şi ele, gen Dumbrăviţa sau Bistriţa. Cert este că îmi doresc şi vreau să cucerim o medalie, la fel ca în sezonul trecut“, spune Cristi Dodean.

402423_258080394272714_1373034729_n

Andreea

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *