CS Universitatea debutează cu victorie, în noul sezon

CS Universitatea debutează cu victorie, în noul sezon
0 comments, 17/09/2018, by , in Rugby, Ultimele stiri

Divizia secundă la rugby a început cu trei formații mai puțin, Sportul Studențesc, Moromeți Turnu Măgurele și CS Mănăștur, ultima făcând parte din seria „studenților” arădeni.

CS Universitatea a debutat în forţă în noua stagiune, profitând de slăbiciunile unei alte echipe cu probleme de efectiv, CSM Sibiu, care s-a prezentat sâmbătă, la Arad, cu destui jucători peste 35 de ani.

CS Universitatea Arad a controlat clar meciul și a marcat nu mai puțin de 8 eseuri, reuşite de: C.Farcaș, Dat, Grindei, Stoica, Bordea, Nastiuc, Erdei și Perici. Şapte dintre ele au fost transformate de Perici (2), Szucs (2), Grindei (2) și Erdei. S-a terminat 54-18 pentru formaţia pregătită de Marian Grindei.

CS Universitatea a început meciul cu: Grindei, Marinca, Roșianu – A. Farcaș, Cristea – Dancu, Postolachi, D. Stoica – Erdei, Perici – Dat, Nastiuc, C. Farcaș, Cheregi – Szucs, pe parcurs mai intrând în teren: Ciocan, Popescu, Bordea, Jemna, Cleigs, Petrovai și Băieș.

Sâmbătă, „studenții” arădeni se deplasează la Petroșani, pentru a da piept cu favorita la promovare din seria a II-a, Ştiinţa.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *