CS ProVolei Arad se menţine!

CS ProVolei Arad se menţine!

       CS ProVolei Arad a încheiat anul 2011 pe locul 5, în divizia secundă a voleiului românesc.

Cu un lot format în majoritate din juniori, de bază rămânând doar câţiva seniori, trupa lui Radu Sabău a făcut faţă cu brio unor echipe mult mai experimentate şi cu loturi mult mai omogene. Din cauza problemelor de ordin financiar ce nu ocolesc nici clubul arădean, normal că şi la nivelul lotului au apărut ceva probleme. Moise Abrudan, unul dintre jucătorii de bază din echipă, a ales să se întoacă acasă la Oradea, bihorenii oferindu-i mult mai mult decât arădenii puteau să-i ofere în prezent.
“Pleacă la o echipă cu pretenţii de promovare, la un proiect serios. I-am acordat dezlegarea”, a declarat antrenorul Radu Sabău.

Piesa de bază rămâne!

Spre bucuria tuturor experimentatul jucător Marius Maskovits, a ales să ajute în continuare ProVolei-ul, acestuia fiindu-i înredinţat şi rolul de antrenor al juniorilor.
Lotul arădean este în vacanţă până pe 9 ianuarie, când vor începe pregătirile, campionatul urmând să se reia pe data de 4 februarie. CS ProVolei Arad mai are de jucat 3 meciuri până la play-off, cu formaţia din Dej şi Tg. Mureş pe teren propriu şi în deplasare la Rm. Vâlcea.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *