Crişul se întăreşte cu doi foşti jucători, pregătirea demarează săptămâna viitoare

Crişul se întăreşte cu doi foşti jucători, pregătirea demarează săptămâna viitoare

Divizionara terţă de fotbal Crişul Chişineu Criş va demara pe 6 iulie campania de pregătire a noului sezon fotbalistic de Liga 3. Startul e optimist după clasarea istorică din stagiunea trecută – „îngheţată” din pricina pandemiei de COVID-19 – cu trupa lui Adrian Abrudean pe locul trei.  Crişul s-a despărţit în această vară de juniorul Codrea şi de orădenii Balla şi Ember.

În schimb, conducerea clubului a perfectat două achiziţii, fundaşul stâng Gabriel Siminic (34 ani) şi atacantul Sebastian Budur (31 ani). Primul nu şi-a prelungit înţelegerea cu Dumbrăviţa, iar cel din urmă revine tot din judeţul Timiş, de la Ghiroda şi Giarmata Vii.  Fotbalişti cu experienţă, care se întorc la Crişul pentru a pune umărul la viitoarele performanţe.

Echipa din C4 vrea să continue colaborarea foarte bună cu UTA, trei juniori „roş-albi” – Zamfir, Sabău şi Tambor – fiind împrumutaţi în continuare la Chişineu Criş.  De asemenea, „Ştili” Abrudean îşi mai doreşte la echipă încă un mijlocaş de creaţie şi câţiva juniori de 2000-2001.

About Calin Moga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *